2821
2789
عنوان

سوال متاهلی

| مشاهده متن کامل بحث + 1018 بازدید | 58 پست
اون تقصیر کاره؟شما بودی چ کار میکردی ناراحت میشدی؟

وقتی بهش گفتی بهت توضیح داد یا نه اگه توضیح نداد براش مهم نبود تقصیر اونه ولی حتی اگه تقصیر اون باشه تو باید سیاست داشته باشی

مثل اینایی که قهر میکنن ولی میان هی عشوه میاد ینجوری دلش سرد نمیشه دیگه هم فهمیده ناراحت شدی هم دلخوری پیش نیومده نازتم میکشه اینجوری

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

تقصیر من بود؟

اره واقعا

حتی اگه الانم این اتفاق افتاده بود بازم بحث الکی ای بود

چیکار میکرد میگفت لطفا سوار نشید یا برمیگشت میگفت من پیاده مبشم که تا ابد سوژه دوستاش بشه؟

ببخشید ولی چقد تو مخی هستی

میگفتن ما آریایی هستیم عرب نمیپرستیم اما الان در کنار اعراب از حمله به ایران حمایت میکنن و خوشحالن به هرحال حلال زادگی قسمت هرکی نمیشه 😁.....نظام که هیچ ، حتی شعار هایمان را هم نتوانستید تغییر دهید ... لبیک یا خامنه ای❤ که آبراهام اومده بود نجاتتون بده؟! 😁 توهمی ها شبا بیاین تو خیابون ببینید چه خبره بعد حرف از ضعف ایران و ایرانی بزنید...

من میگم باید پیاده میشد غیر منطقی میگم؟

وای چقد زشت!

یعنی مثل طاعون زده ها تا دخترا رو دید بیاد بیرون از آسانسور؟!

جلو اون همه آدم؟

بابا نکنید این کارا رو

انتظارم دارید بهتون احترام بذارن مردها؟

وقتی بهش گفتی بهت توضیح داد یا نه اگه توضیح نداد براش مهم نبود تقصیر اونه ولی حتی اگه تقصیر اون باشه ...

اگه برای من پیش میومد فکر کن میرفتم تو بغلش ن موقع میگفتم که ناراحت شدم یا توضیح میخواستم و آخرشم جمعش میکردم یعنی حتی اگه ناراحتی ام پیش میومد جعمش میکردم دیگه که به قهر نکشه

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز