2777
2789

سلام.طاعاتتون قبول باشه خانوما...من هفته بیستم.تکونای جنینم نسبتا زیاد شده تقریبا عردفعه که به پهلو میخوابم شروع میکنه تکون خوردن و خودشو جمع میکنه سمت چپم...جوری که یهو زیر دلم قلمبه میشه و سفت.حالا یه جایی میخوندم که ممکنه اینا انقباضات رحمی باشه و نشونه زایمان زودرس....از کحا باید تشخیص بدم فرقشو؟

حالا از دیروزم زیر دلم درد میکنه شبیه پریودی ولی خوب میشه دوباره درد میگیره...بنظرتون خطرناکه؟

لطف حق شامل شده بر حال ما...

نه بابا زايمان زود رس چيه مال منم يكسره خودشو جمع ميكنه تا به چب بخوابم مياد اونور

راست بخوابم مياد راست

چرا هر تقي به توقي ميشه ذهنتون منفي ميره

لايك نكن مرسي اه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه بابا زايمان زود رس چيه مال منم يكسره خودشو جمع ميكنه تا به چب بخوابم مياد اونور راست بخوابم مياد ...

نه والا خیلی خوش بینم.امروز یه مطلبی خوندم همینجا هممممه چی رو به زایمان زودرس ربط داده بود.یه چند نفرم تجربه های تلخی گفتن منم یکم نگران شدم.گفتم بپرسم نظر بقیه رو بدونم.خدا حفظش کنه نی نی تونو

عه سلام آجی.  توم بیداری ؟  😃

ای جونمممممم . خو بزار واسه خودش وول بخوره. اینقد نگران نباش. تکون هاش عادیه.  اما در مورد سفت شدن شکم ، منم نگرانِ زایمان زودرسم.چون منم گاهی یهو یه طرف شکمم سفت میشه یا همش عین هندونه سفت و سنگین میشه . که فکر میکنم ببشتر بخاطر نفخه.  ولی به نظرم اگر طولانی نباشه عادیه. 

💚خداجونم هزاران بار شکرت.👸
نه والا خیلی خوش بینم.امروز یه مطلبی خوندم همینجا هممممه چی رو به زایمان زودرس ربط داده بود.یه چند ن ...

اخه همه كه مثل هم نيستن حالا يكم احتياط كن 

زايمان زودرس رو من شنيدم بايد استراحت كني تا دچارش نشي

لايك نكن مرسي اه
عه سلام آجی.  توم بیداری ؟  😃 ای جونمممممم . خو بزار واسه خودش وول بخوره. اینقد نگران ...

سلام عزییییزم اره ماه رمضون یکسره ام....خخخخ

والا گفتم تو پست قبلیم یه مطلب خوندم خیلی تلخ بود...یکم ترسیدم.انشاا...که چیزی نیست.

راستی قضیه طول سرویکس چیه؟همه دربارش میحرفن...چرا دکتر واسه ما ننوشت که اندازشو تو سونو بهمون بگه...

اخه همه كه مثل هم نيستن حالا يكم احتياط كن  زايمان زودرس رو من شنيدم بايد استراحت كني تا دچارش ...

اره درسته ولی بقول شما ادم باید احتیاط کنه واقعا...منم اومدم اینجا گفتم ببینم کسی اطلاعاتی داره راهنماییم کنه...انشاا...هممون صحیح و سلامت بغل کنیم نی نی هامون رو

سلام عزییییزم اره ماه رمضون یکسره ام....خخخخ والا گفتم تو پست قبلیم یه مطلب خوندم خیلی تلخ بود...یک ...

اين طول سرويكس كه استرس انداخت توو جونم لعنتي 

طول دهانه رحمه كه بالاي فك كنم ٣٠بايد باشه

سلام عزییییزم اره ماه رمضون یکسره ام....خخخخ والا گفتم تو پست قبلیم یه مطلب خوندم خیلی تلخ بود...یک ...

منم تو سونوهام تا نیست.  نمیدونمم چیه 😅.

چه مطلبی خوندی که اینقدر پریشون شدی ؟😓 بابا نخون این چیزا رو. استراحت داشته باش و بسپاربه خدا. 

راستی میگم تو موقع خواب اذیت نیستی. من هروقت میام بخوابم دنده هام و کمرم درد میگیره کلی باید از این پهلو به اون پهلو بشم تا خوابم بگیره. 😥 توموقعِ پهلو به پهلو شدن بلند میشی؟  من اصلا نمیتونم . آروم میچرخم ولی بازم نگرانم. 

مادرشوهرم میگه سر برادر شوهرم باردار بوده و خیلی سریع موقع خواب جابه جا میشده میگه بعداز زایمان  دیده بندناف کلی دور سر بچه چرخیده. خدا بهش رحم کرده

حالا با این حرفش کلی استرس گرفتم

همش میگه حواستو بده و رعایت کن. 

💚خداجونم هزاران بار شکرت.👸
اين طول سرويكس كه استرس انداخت توو جونم لعنتي  طول دهانه رحمه كه بالاي فك كنم ٣٠بايد باشه

تو سونو ی چند هفته معلوم میشه؟سر کلاژ چیه اونوقت....؟؟؟بعضی از دکترا که واقعا کارشون ترسوندنه....نگران نباش انشاا...هممون سر موقع سبک میشیم به امید خدا

منم تو سونوهام تا نیست.  نمیدونمم چیه 😅. چه مطلبی خوندی که اینقدر پریشون شدی ؟😓 بابا نخون ای ...

اره مطلب خوبی نبود واقعا....اصلا نباید میخوندمش...چون یکم زیر دلم درد گرفت رفتم سرچ کنم درموردش که دیگه به انحراف کشیده شدم...والا چرا چون فقط به پهلوها میخوابم اذیت میشم خیلی حتی یکی دوبار کامل عضلاتم گرفت با ماساژ فراووون. بهتر شد.سعی میکنم یواش بچرخم ولی بلند نمیشم...چون خود بلندشدنم واسم سخته مایعات زیاد بخور من شنیدم چرخیدن خیلی تاثیری تو بند ناف نداره نگران نباش ولی احتیاط باید کنیم دیگه...کمکمک داره سخت میشه شرایط خدا کمکمون کنه واقعا

توو هر هفته كه بري مشخصه  سركلاژ يه روشيه كه خدايي نكرده واسه اونايي كه طول سرويكسشون پايينه ...

اهان ممنون که جواب دادی عزیزم...توکلت به خدا باشه انشاا... به وقت خودت گل پسرتو بغل میکنی