2777
2789
عنوان

بیماری و ازدواج‌

| مشاهده متن کامل بحث + 3501 بازدید | 43 پست
کلا هر مشکلی داری رو نباید از روز اول بگی این رو همه مشاورهای روانشناسی و حتی مذهبی میگن. به قول معر ...

سلیاک که بیماری خاصی نیست ببخشیدا چه استاده بیشعوری داشت

یه زن همیشه باید امید داشته باشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلا هر مشکلی داری رو نباید از روز اول بگی این رو همه مشاورهای روانشناسی و حتی مذهبی میگن. به قول معر ...

خب چرا باید استادشون دروغ بگه؟

حتما استاده یه چیزی میدونسته.. خداروشکر ک مشکلی پیش نیومده ولی شاید ریسک بوده

#محسن_شکاری 🖤🖤 #Mohsenshekari 
سلیاک که بیماری خاصی نیست ببخشیدا چه استاده بیشعوری داشت

بله واقعا بیماری خاصی نیست و فقط مثلا برای رستوران رفتن مشکل پیش میاد من حس کردم استادشون میخواسته بگه باید با خودم ازدواج میکردی   

تصمیم گرفتن دست خودمان نیست. تنها چیزی كه باید درباره اش تصمیم بگیریم این است كه با روزگاری كه نصیب ما شده است ، چه بكنیم.
خوش شانسی . کم پیش میاد قبول کنن  یا میدن به خانوادشون میگن اونام میگن نه

اتفاقا من نمیدونستم

اتفاقی یه سونو دادام که دیدم ...

حدود یکماه یا بیشتر بود که همسرم پیشنهاد داده بود منم داشتم راجع بهش فکر میکردم و خانواده ها در جریان نبودن

که بهش گفتم جوابم منفیه

و واقعا هم قصدم این بود که ازدواج نکنم

بعد با اصرار زیاد و قول گرفتن که بین خودمون بمونه قضیه رو خیلی سر بسته گفتم 

که همون لحظه گفتن اصلااا برام مهم نیست

اتفاقا من نمیدونستم اتفاقی یه سونو دادام که دیدم ... حدود یکماه یا بیشتر بود که همسرم پیشنهاد داده ...

بستگی به طرفم داره که بتونه درک کنه و کنار بیاد یا نه 

حالا باز خداروشکر بعضی بیماری های خاص درمان و کنترل داره

به خودت بیا یه ذره !😏

خب عزیزم داری میگه پسر دایی میدونست

اگر نمیدونست باید میگفت

بنظر من جزئی ترین مسائل هم باید گفت

هر کس یه ملاکهایی برای همسرش داره

مثلا من حتی اینکه کتفام جوش داشت رو هم گفتم چون واقعا بعضیا اصلا چندششون میشه،دست خودشون نیست

اونی که رفتار و منشت رو بپسنده این چیزا براش بی اهمیته

من یکیو دیدم به پسره و خانوادش گفت اونا هم گذاشتن رفتن در صورتی که تا قبل از اینکه بگه خانواده پسره ...

بحث یه عمر زندگیه

برنامه ماه عسل امشبم این‌مدلی بود با این تفاوت که بهم رسیدن

به خودت بیا یه ذره !😏

من اگر کسی سلیاک داشته باشه و بهم نگه برام مهم نیست. خودم اینقدر راجع به انواع بیماری ها و خصوصا بیماری های  مربوط به تغذیه مطالعه کردم که اگر یه همچین کسی با من زندگی کنه مشکل غذا نخواهد داشت. همونطور که گفتم بیماری اگر جوری باشه که چندشناک نباشه و یا زندگی زناشویی رو تحت تاثیر قرار نده مشکلی نیست. البته بیماری پوستی خب اگر شدید باشه نمیشه تحمل کرد و این یک واقعیت هست. ولی هر بیماری نه. 

تصمیم گرفتن دست خودمان نیست. تنها چیزی كه باید درباره اش تصمیم بگیریم این است كه با روزگاری كه نصیب ما شده است ، چه بكنیم.
من یکیو دیدم به پسره و خانوادش گفت اونا هم گذاشتن رفتن در صورتی که تا قبل از اینکه بگه خانواده پسره ...

خب عزیزم میگیم که اگه خواست بره اگه خواست بمونه

قرار نیست که بگیم اونم بپذیره

خب عزیزم میگیم که اگه خواست بره اگه خواست بمونه قرار نیست که بگیم اونم بپذیره

بیماریش جوری نبود که اصلا مشکل ساز بشه

حتی در ظاهر هم بیماریش مشخص نبود

یه زن همیشه باید امید داشته باشه