2777
2789
اره امسال کنکور میدم نتیجه میده ب نظر شما؟ کنکور دارین یا کنکورو دادین شما

می‌خوام کنکور بدم.تجربی هستم.منم تست کار نکردم اصلا.ولی وقتی تستای کنکورو میزنم خوب یاد میگیرم.من پارسال شرکت کردم بدون زدن هیچ تستی و با دوماه خوندن رتبم ۱۰۰۰۰ منطقه سه شد.هیچی نشد نداره.شما بخون همون تستارو هم بزن انشالله موفق میشی .الان دیگه زمانی نمونده که بخوای ده تا کتاب تست بخری

زندگیمو جوری که دوست دارم میسازم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خودم کنکور فیزیک تدریس میکنم الان زمان خیلی کمه برای یادگیری این همه درس

اخه صفر صفرم نیستم اما خوبم نخوندم بعد میخوام گلچین کنم حدود ۴۰درصد ریاضسو فیزیکو بخونم 

ب نظر شما کدوم مباحث واسه فیزیک بهتره

ادمک لال نباش پرو باش  
تجربیم اخه میدونی چیه مثلا تو سوالا مگخه میشه چقد تنوع ایجاد کنی اگه میشد تنوع بیشتری ایجاد کنن کت ...

خوب شما بخوای همه درس ها رو تست های کنکور ده سال گذشته رو کامل بزنی تقریبا یکسال طول میکشه مگه تو یک ماه میشه انقدر تست زد

هر تستی راه حله خودش رو داره کلی باید روی هر تست وایسی درسش رو یاد بگیری مگه به همین راحتی هاست

من ده ساله کنکور تدریس میکنم باز هم سوال های کنکور هر سال میاد برای پاسخ نامه نوشتن تو یکی دوتاش گیر میکنم یعنی دو سه بار حل میکنم تا به نتیجه برسم تازه میفرستیم برای انتشارات میبینم دو سه تا از سوال های استادهای مختلف هم با هم اختلاف داره

می‌خوام کنکور بدم.تجربی هستم.منم تست کار نکردم اصلا.ولی وقتی تستای کنکورو میزنم خوب یاد میگیرم.من پا ...

ینی هم کتاب بخونم هم تست کنکور؟من منطقه دوام 

ادمک لال نباش پرو باش  
اخه صفر صفرم نیستم اما خوبم نخوندم بعد میخوام گلچین کنم حدود ۴۰درصد ریاضسو فیزیکو بخونم  ب نظر ...

پیش دو رو بخون از فیزیک ۳ هم القا و مغناطیس خوبه رسیدی فشار و گرما رو هم بخون با اینها باز شاید به ۳۰ تا ۴۰ برسی

ولی ۴۰ درصد هم درصد کمی نیست میانگین فیزیک پارسال تو کل کشور فکر کنم دو درصد بوده یعنی چهل رد شاگرد زرنگ ها میزنن

زیست بیشترشو خوندم مرورش مونده شیمی پیشم ی فصل مونده ریاضی و فیزیکم حدود بیست درصد خوندم ادبیات و ان ...

ایول

خوب خوندی ک

اعتماد ب نفس داشته باش

عمومیاتو کامل کن

تخصصیام اونا قسمتایی خوندی خوب با تست و اینا مسلط شو

میاری ان شالله

تیکر سالگرد نامزدیمه
خوب شما بخوای همه درس ها رو تست های کنکور ده سال گذشته رو کامل بزنی تقریبا یکسال طول میکشه مگه تو یک ...

اره واسه هر کنکور سه روز وقت میشه گذاشت 

چی بگم والا

ادمک لال نباش پرو باش  
پیش دو رو بخون از فیزیک ۳ هم القا و مغناطیس خوبه رسیدی فشار و گرما رو هم بخون با اینها باز شاید به ۳ ...

پیش ۲فصل ۸و۵ خوندم نورو هم خوندم مغناطیسم همین طور

همین کارو میکنم مرسیییسی بابت راهنمایی

ادمک لال نباش پرو باش  
ایول خوب خوندی ک اعتماد ب نفس داشته باش عمومیاتو کامل کن تخصصیام اونا قسمتایی خوندی خوب با تست و ...

چی بگم میترسم انقد سخت بدن اختصاصیارو ک نتونم جواب بدم 

ابروم میره اگه نیارم امسال خخخخخ

ادمک لال نباش پرو باش  
چی بگم میترسم انقد سخت بدن اختصاصیارو ک نتونم جواب بدم  ابروم میره اگه نیارم امسال خخخخخ

عزیزم وقتی سخته واس همه سخته

آسونم باشه واسه همس

نگران نباش

تو تلاشتو بکن

تیکر سالگرد نامزدیمه