2821
2789

تا حالا ازش خرید کردید؟ پیجش تو اینستا nazbanomag

معتبره؟ لطفاااا بگید ،خیلی وقته دنبال یه جای معتبرم که لوازم ارایشی اورجینال وارد کنه ، همه چیزام تموم شده

اگه کسی دیگه هم میشناسید بگیییددددددددد

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

عزیزم الان مثلا ی رژ من دیدم اصلش۱۸ میلیون

فکر نمیکنم تو ایران واقعا اصل بفروشن حتی گاهی های کپی هم نمیفروشن حالا همینکه تشخیص بدی های کپیه یا ن دیگ خ سختر

البته یکسری اکانت ها دیدم اما اعتباری نیست بنظرم مگ اینکه کسی قبلش خرید کرده باشه از تجربه اون استفاده کنی

Oh baby
عزیزم الان مثلا ی رژ من دیدم اصلش۱۸ میلیونفکر نمیکنم تو ایران واقعا اصل بفروشن حتی گاهی های کپی هم ن ...

اره اینم میگه وارد میکنه از کشورهای دیگه اما باز مطمئن نیستم

همه چیزای ایران مطمئنم فیکن😑

اره اینم میگه وارد میکنه از کشورهای دیگه اما باز مطمئن نیستم همه چیزای ایران مطمئنم فیکن😑

من تو مترو هرچیم میان میگن بخرید گرونتر میشه اصلا توجه نمیکنم والا هرچی مالیدم کرم پودر و کانسیلر همش چروک و جوش زیر پوستی و سیاهی بیشتر داد ب زیر چشمم با اینکه میام تمیز میکنم و ماهی دو سه بار نهایت بزنم نه هر روز

مشخصه فیکن اصل ها مجوز وزارت بهداشت اون کشورارو دارن اینجوری بلا رو صورت ادم نمیارن

ادم اگر مجبوره ارایش کنه پولاشو جمع کنه بجای ایفون کرم پودر و کانسیلر اصل بخرع خلاص بشه میخواد چقدر بشه از یه معتمد بخری خوبه ۲۰ میلیون ؟ بهتر از اینه پوست ادم داغون بشع و کیفیتم نداشته باشن

Oh baby
من تو مترو هرچیم میان میگن بخرید گرونتر میشه اصلا توجه نمیکنم والا هرچی مالیدم کرم پودر و کانسیلر هم ...

اره مترو که افتضاحه خواهر ، از جونت باید سیر شده باشی لوازم ارایشی از مترو بخری😅دقیقااا، بخدا من جای مطمئن بلد نیستم وگرنه چون زیاد اهل لوازم ارایشی نیستم میتونم خوباشو بخرم

اره مترو که افتضاحه خواهر ، از جونت باید سیر شده باشی لوازم ارایشی از مترو بخری😅دقیقااا، بخدا من ج ...

دقیقا مترو هرچی تاریخ مصرف گذشته میارن با کمترین قیمت میدن من دلم ب حال ریملی ک داد ب دختره سوخت با اینکه از ریملی ک من از مغازه خریدم و ناراضی بودم بهتر بود اما هرچی هست فیکه های کپی هم ک ب احتمال قوی نیست پس مواد توش مژه اشو میریزونه

Oh baby
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز