2777
2789
عنوان

درد دل

42 بازدید | 0 پست

تقریبا رفت و آمدها قطع شده منظورم فقط خودم نیستم کل آدمای اطرافم اینطورن که سرشون به زندگی خودشون گرمه

اینجا رو نگاه نکنید که دنبال مسائل دم دستی هستن بعضی از مردم

اما بعضیا که همون دهک های پایین جامعه هستن واقعا نمیتونن از پس هزینه خودشون بر بیان چه برسه به اینکه کسی رو به خونشون دعوت کنن

والا منم پولدار نیستم هیچکس نیست

الان داشتم بسته های اینترنت رو نگاه میکردم من تا نیمه فروردین سال بعد اگه واقعا نت رو بهینه مصرف کنم نت دارم ولی با این وضعیتی که دائم نت گرون میشه واقعا اینکه برای منی که جز چند تا سریال و سرچ های کوچیک اینترنتی و نهایتا هم چت با دوستان مجازیم نیاز دیگه ای به اینترنت ندارم واقعا سخته که توی این شرایط ماهی یه تومن مثلا پول نت بدم ( تا چند ماه آینده همینقدر گرون خواهد شد حتما دیگه )

پس اینطور میشه که نه بتونم از اینترنت استفاده کنم نه کسی بیاد خونه ام و نه برم خونه کسی و نه اینکه بتونم از طریق اینترنت مهارت های خودم رو توسعه بدم چون واقعا همین اینترنت کمک میکرد که آدم اگه هزینه رفت و آمد و هزینه شهریه بعضی از کلاس ها رو نداره به جاش سعی کنه از اینترنت چیزی یاد بگیره چون الان کرایه ها هم به شدت گرون شده

خلاصه که شما رو نمیدونم ولی خودم پله پله دارم به قهقرا نزدیکتر میشم و کم کم دیگه تبدیل به جسمی میشم که توی خونه پوسیده و دفن شده

لازم نیست حتماً امپراطور داشته باشی ‌ . خودت ملکه باش و به دنیای خودت حکومت کن