2821
2789

اول خودم حس کردم پوستم خشکه چند سال محصولات پوست خشک استفاده کردم ولی روز بع روز بدتر میشه کدر و منافذ و جوش سر سیاه و زیر پوستی چانه روزانه هم دوسه تا جوش قرمز چرکی میزنم صورتم پر از جای جوش و لکه بشدت کدر و تیره است و خطوط چروکی داره دور لبم و خط لبخند حالا رفتم فیشیال بد فیشیال کار گفت پوستت مختلطه محصولات مختلط بگیر ولی هرچی چیز خزیدم چرب بهم دادن حالا بازم محصولات پوست چرب میزنم احساس خشکی شدید دارم نمیدونم چ خاکی بریزم سرم کلی لک دارم دور لبم فیشیال کاره گفت کرم معجزه زدی

باید ابرسان بزنی

⁩راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی می‌کنند. 5 هزار نفر آن‌ها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آن‌ها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی می‌رسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.‌

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اگه تو سن بلوغ نیستی برو ببین تنبلی تخمدان یا بهم ریختگی هورمونی یا موارد ...کلا مربوط به خانمها هست چک کن یلحظه گفتی من فقط این یادم اومد شما بجای روتین پوستی باید درونت درمان کنی

روتینتو بذار کنار کلا

ی شوینده ملایم بگیر

ی ضد آفتاب خوب برا بیرون

ی مرطوب کننده سراوی

#دور از تو بادا اهرِمَن، ایرانِ مَن || #خلیج_همیشه_فارس || ناتانائيل، بکوش که عظمت در نگاه تو باشد نه در چیزی که به آن می نگری...ناتانائيل، تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود. در انتظار خدا بودن یعنی در نیافتن اینکه او را هم اکنون در وجود خود داری...✿✿✿ _بخشی از کتاب مائده های زمینی اثر آندره ژید || elvabeaute ✿✿✿ آیدی آنلاین شاپمونه ممنون میشم حمایت کنید||

اگه تو سن بلوغ نیستی برو ببین تنبلی تخمدان یا بهم ریختگی هورمونی یا موارد ...کلا مربوط به خانمها هست ...

این محصولات پولمو حروم کرد حالا مجبورم استفاده کنم

این محصولات پولمو حروم کرد حالا مجبورم استفاده کنم

ی اصلاح سبک زندگی میکردی الان پوستت بهتر بود تا روتین پوستی منکه دیگ فهمیدم که درونت سالم باش پوستمم خوبه اگرنه پوستت داغون میشه

اگه تو سن بلوغ نیستی برو ببین تنبلی تخمدان یا بهم ریختگی هورمونی یا موارد ...کلا مربوط به خانمها هست ...

منم صورتم پر لکه

به نظرت منم باید درونمو درمان کنم یا پوستمو؟

لطفا یه صلوات برای تعجیل در ظهور و سلامتی امام زمان (عج)، سلامتی رهبر عزیزمون، و حل مشکلات و استجابت حاجات من و خودتون بفرستید💚🌱

ابرسان و مرطوب کننده میزنم

ببین آلوئه ورا امتحان کردی ژلش ...اونم عالیه ها..

⁩راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی می‌کنند. 5 هزار نفر آن‌ها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آن‌ها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی می‌رسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.‌

دیگه کلا هیچی نزن ب و دکتر خوب فقط

همه رو میبخشم جز اونی که تو نی نی سایت به بقیه میگه : واقعا دغدغه ات اینه ؟ 🤨 ولمون کن امپراطور پردغدغه :/ فرید 24 ساله از تبریز که شکست عشقی خوردی واسه چی درخواست دوستی میدی؟ فک کردی من دلداریت میدم ؟ من فقط به اکست تبریک میگم بچه جون ... manammaman چهل و شش ساله که تاپیکای مذهبی میزنی از تو بعیده ، هدفت از درخواست دوستی چیه؟ .... morتضی هول اعظم که تو امضات نوشتی برات مجرد و متاهل فرقی نمیکنه خاک تو سرت .... حامدs سی و چهار ساله ، فوق لیسانست بخوره تو سرت جای اینکارا برو سرکار پول دربیار بتونی اسم خودتو بذاری مرد .... ali sxsx سی ساله ارشد مکانیک که تاپیک زدی به خواهرزادت مشاوره دادی و حیف شارژت فک کردی دخترا درخواست گداگشنه ای مثل تو رو قبول میکنن ؟ mohamad7373 سی و یک ساله فووق دیپلم شهرو آباد کردی اینقدرررر درخواست دادی که تو کامنتای تاپیکات جای نظر همه نوشتن : جون جدت درخواست نده ... کاربر مرد هول زنجانی هستی ؟ نه زنجانی نیستم توام سعی کن آبروی همشهریاتو نبری با هول بازیت بدبختای خدا زده

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز