2777
2789

سوره یس بعد نماز صبح خیلی اشاره شده. همسرم میخونه ولی من متاسفانه تنبلیم میشه.

در قیامت گنهکاران گویند"افسوس بر من از کوتاهی هایی که در اطاعت فرمان خدا کردم و از مسخره کنندگان آیات او بودم"(سوره زمر آیه۵۶) سبقت از سایه ها به بیشتر دویدن نیست، به سوی نور که باشی سایه ها در پس تواند الله نورالسماوات والارض

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توگوگل پره

مثلا تو رکوع اخرم  اینو میگم الهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم و ترحم علی عجزنا و اغثنا بحقهم

سجده اخر    دعای اخر زیارت عاشورا ک تو سجده میگی

میشه برای حاجتم صلوات بفرستی؟

شبای رمضون دعای افتتاح واسه امام زمان...خیلی تاثیر داره و توصیه شده تو مفاتیح بخونید هرشب

هر مردی که به صورت همسر خود سیلی بزند،خدای متعال به نگهبان دوزخ،فرمان میدهد که در جهنم،هشتاد سیلی به گونه اش بزنند.  پیامبر اکرم        هر کس به زن خود فحش و ناسزا بگوید،همان گونه که مار از پوستش خارج میشود،او نیز از ثواب و خیرو خوبی خارج میشود.    پیامبراکرم                                                                             نشستن مرد ،نزد زن و بچه اش،در پیشگاه خداوند محبوبتر از اعتکاف در مسجد من است..پیامبر اکرم

دعای همیشکیه بعد از نمازام 

خدایا سلامتی طول عمر باعزت توفیق ترک معصیت کسب روزی حلال آرامش سب رضایتتت رو نصیب پدرم مادرم همسر فرزندم خواهرم و........اسم همه عزیزام و گاها همسایه ها دوستان و معلما و استادام و همه کسانی که به من خیری رسوندن و خودم عنایت بفرما 

خدیا به من فرزندانی سلم صالح خوش روزی خوش قدم و عاقبت بخیر عطا بفرما

خدایا همه مریضا رو شفا بده 

و یه سری دعا 

خدا رو چه دیدی شاید اون ناممکنی که بهش فکر میکنی همین روزا ممکن شد