2821
2789

یکماه قبل همو دیدیم و صحبتا شد قرار شد رو یه پروژه مشترک کار کنیم

الان من کاراشو کردم اونم کاراشو کرده قرار بود این هفته قرار بزاریم پروژه رو سر هم کنیم

چند روز پیش اومدین قرار بزاریم کافه ای جایی کارارو اوکی کنیم بعد یه کاره هی برگشت گفت جایی قرار ندارین؟یا هی گفت شما خونتون کدوم وره

آخه من دفعه قبل بهش گفتم شما میشه ۲۰ دقیقه زودتر بیاین سر قرار چون من مهمونی دعوت بودم و یهویی شد

بعد گفتم نه جایی دعوت نیستم بعد پرو اومده میگه با رلت قرار نداری آیا 🙄

منمخیلی بهم بر خورد فهمید عذر خواهی کرد تووچت گفت شوخی بود فقط خواستم بگم جایی قرار نزار آخه به این چه طولم بکشه من تا کارم تموم نشه که ول نمیکنم برم جایی

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

خواسته خوشمزه بازی دربیاره نظرتو جلب کنه خرابکاری کرده 😐🤐😬

قبل از (ازدواج) از صحت معیارهای خودتون مطمئن باشید چون بعد از ازدواج در همون حد یا کمتر میتونید توقع داشته باشید نه بیشتر 🚨خیلی خوبه که حال دلت خوبه ولی وقتی استارتر داره درباره یه مشکلی جزجز میکنه نگو و منی که این مشکل رو ندارم چون نه راهنمایی محسوب میشه نه دلداری ،تازه خودتم رو چشم میندازی.😒لطفا وسط تاپیک دیگران تاپیک نزنید😬اگر بر اساس عنوان از موضوع تاپیک خوشتون نمیاد یا مخالفین وارد نشین مگر به قصد خیرخواهی راهنمایی کنید. 😇درخواست دوستی نمی پذیرم🛑 حمل بر بی ادبی نشه توی تاپیک خودتون تک کنید راجع به اون موضوع صحبت کنیم 😅 قدیمی محسوب میشم🥰
خواسته خوشمزه بازی دربیاره نظرتو جلب کنه خرابکاری کرده 😐🤐😬

اخه خیلی ناراحت شدم فضولی میکنه من اصلا نمیدونم کدوم سمته

هر سری میگم هر مسیری باشه خودم میام مشکلی ندارم

هی میگه کدوم سمتی حضوری ام پرسید پیچوندم ولی هی هر سری میگه

اخه خیلی ناراحت شدم فضولی میکنه من اصلا نمیدونم کدوم سمته هر سری میگم هر مسیری باشه خودم میام مشکلی ...

یا خیلی سبک سر و احمقه یا خیلی دلبسته شده هول شده نمیدونه چطور پیش بره

بسیار سنگین و متین رفتار کن اجازه ی پیشروی غیر معقول رو بش نده بهیچوجه هم سوار ماشینش نشو جای عمومی هم قرار بزار

قبل از (ازدواج) از صحت معیارهای خودتون مطمئن باشید چون بعد از ازدواج در همون حد یا کمتر میتونید توقع داشته باشید نه بیشتر 🚨خیلی خوبه که حال دلت خوبه ولی وقتی استارتر داره درباره یه مشکلی جزجز میکنه نگو و منی که این مشکل رو ندارم چون نه راهنمایی محسوب میشه نه دلداری ،تازه خودتم رو چشم میندازی.😒لطفا وسط تاپیک دیگران تاپیک نزنید😬اگر بر اساس عنوان از موضوع تاپیک خوشتون نمیاد یا مخالفین وارد نشین مگر به قصد خیرخواهی راهنمایی کنید. 😇درخواست دوستی نمی پذیرم🛑 حمل بر بی ادبی نشه توی تاپیک خودتون تک کنید راجع به اون موضوع صحبت کنیم 😅 قدیمی محسوب میشم🥰
یا خیلی سبک سر و احمقه یا خیلی دلبسته شده هول شده نمیدونه چطور پیش بره بسیار سنگین و متین رفتار کن ا ...

سوار ماشین که اصلا دفعه قبل ام تو یه کافه شاپ شلوغ وسط،شهر قرار گذاشتیم

دلبسته فک نکنم چون کلا یه بار منو دیده .

دوسه بارم در حد ۵،۶خط حرف زدیم تو چت

سوار ماشین که اصلا دفعه قبل ام تو یه کافه شاپ شلوغ وسط،شهر قرار گذاشتیمدلبسته فک نکنم چون کلا یه بار ...

پس همون سبک سره و آداب معاشرت سرش نمیشه شما هم سرد و سنگین باش تا رو نبینه قرار رو جای شلوغ بزار و هروقت به حاشیه رفت مکالمه رو به سمت کار بچرخون اگه جاش بود یه تذکر یا اخم کوچیک کن و اگه کارفرمای درست حسابی داره بگو تذکر بدن بهش

بهیچوجه هم منطقه سکونتت رو نگو چه برسه آدرس خونه

هیچ وقت هم نزار کسی کار رو با صمیمیت قاطی کنه