2777
2789

مگه قرار بود اتفاق دیگه ای بیوفته؟

❌❌❌از طرف بنده هیچ درخواستی به هیچکس داده نمیشه...اگه درخواست دوستی دادم یا مزاحمتی ایجاد کردم یا اینکه تو تاپیک های جنسیتی شرکت کردم حتما و حتما اسکرین شات بگیرید و به نی نی یار اطلاع و گزارش بدین که برای همیشه تعلیق بشم...با احترام پسرم🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعد جالبه تو این سایت همه میگن بفروشیم ماشین گرون بخریم

تجربم از کنترل pco و ریزش مو بعد از سالها دردسر و خرج اضافه: سراغ داروی گیاهی نرید. داروی هورمونی گاهی کمک کننده است اما داروی اصلی نیست. درمان طلایی که بهش رسیدم و خوب شدم قرص قند با دوز متوسط و مدت طولانیه. حتی اگر قندتون تنظیمه. چون یکی از دلایل اصلی pco مقاومت به انسولینه به قرص قند عالی جواب میده. فقط باید تحت نظر پزشک مصرف بشه.

مگه قرار بود اتفاق دیگه ای بیوفته؟

اره قرار بود بیاد پایین من بخرم باز 🤣

گاهی دلم میخواد دوباره یه بچه کوچک باشم، زانوی زخمى راحتتر از قلب شکسته خوب میشود.

بعد جالبه تو این سایت همه میگن بفروشیم ماشین گرون بخریم

ماشینم گرون میشه

هفته پیش یه ماشین گرفتم 690

الان آگهی کردم 728

10 نفر بهم زنگ زدنicon

❌❌❌از طرف بنده هیچ درخواستی به هیچکس داده نمیشه...اگه درخواست دوستی دادم یا مزاحمتی ایجاد کردم یا اینکه تو تاپیک های جنسیتی شرکت کردم حتما و حتما اسکرین شات بگیرید و به نی نی یار اطلاع و گزارش بدین که برای همیشه تعلیق بشم...با احترام پسرم🙏

ماشینم گرون میشه هفته پیش یه ماشین گرفتم 690الان آگهی کردم 72810 نفر بهم زنگ زدن

بدبخیته من ۲۰۰ تومن خریدم ۴۰۰ تومنم گفتم بیاد پایین میخرم اونم اینجور اومد پایین

گاهی دلم میخواد دوباره یه بچه کوچک باشم، زانوی زخمى راحتتر از قلب شکسته خوب میشود.

به نظر نمیاد شما و اهالی نی نی سایت از بالا رفتنش ناراحت باشید

از کجا به کشف رسیدید؟