2821
2789
عنوان

بنظر شما من یک انسان غیر عادی ام

103 بازدید | 7 پست

تو حیطه کاری که هستم مثلا باریستایی

دلم میخواد تو اون کافه من بهترین باشم در مقایسه با خانم ها یا بخوان اذیتم کنن یا دو بهم زنی حسادت هرچی...

سر همین

جایی کار میکنم اصلا خانم نباشه که بخوام مقایسه بشم کارش از من بهتر باشه یا هرچی...

دلم میخواد جایی کار کنم که تو حیطه خودم بهترین باشم همکارام فقط آقا باشن

بنظرتون من آدم غیر عادی هستم یا حسودم؟

روزی بنده ای از خدا پرسید اگر سرنوشت من را از قبل نوشته ای پس چرا دعا کنم؟خدا رو کرد و گفت شاید نوشته باشم هرآنچه او دعا کرد...🤍.               خدا من نمی‌دونم چی قراره پیش بیاد خودت کمکم کن دستمو ول نکن می‌دونی جز تو امیدی ندارم:)🤍🌊شکرت خدایا.   ۲۳مهر۱۴۰۳

کمالگرا

🕊️ویترین دل من⬅️ساراهستم،ی خانوم گوگولی وادایی👠مهربوون و رکم،اگ بی دلیل کسی،سر به سرم بزاره قوقولی🐓میشم🫥ازجنس ققنوسم،بارها ازخاکسترم متولدشده ام 🔥خدایاهرکجا اسمتو نوشتم امید جوا🍀ه زد💫شاکرخدام بخاطروجودهمسر و خواهرم 🫂معتقد ب مذهب انسانیت(یک ساعت عدالت بهتر از یکسال عبادت فیک)✅ ازمجردی نترس⚠️ از انتخاب غلط بترس ازدواج پیدا کردن ی همسفر خوبه ن فقط ی هم خونه 🏠کپی پروفایل 🚫

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

پیک می هستی؟😂

اصلااا

روزی بنده ای از خدا پرسید اگر سرنوشت من را از قبل نوشته ای پس چرا دعا کنم؟خدا رو کرد و گفت شاید نوشته باشم هرآنچه او دعا کرد...🤍.               خدا من نمی‌دونم چی قراره پیش بیاد خودت کمکم کن دستمو ول نکن می‌دونی جز تو امیدی ندارم:)🤍🌊شکرت خدایا.   ۲۳مهر۱۴۰۳
فکرکنم حسود🫠

ممنونم ولی آخه من الان مثال تو حیطه کاری خودم هستم همکارانم که سر بخش خودشون هستن میبینم تشویق و ذوق...اما وقتی برم اون بخش دوست دارم من بهترین باشم

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز