2777
2789
عنوان

بالاخره وقت عمل شوهرم رسید

818 بازدید | 36 پست

سلام.خوبین نماز و روزه هاتون قبول باشه.بچه ها به دعاهاتون احتیاج دارم.امشب شوهرم رفت بستری شد.تو تاپیک قبلیم گفتم داره کلیه اشو اهدا میکنه به پسر عموش.چهار ماه با خودم کنار اومدم و اخرش به خاطره بچه اون قبول کردم پس فردام موعد عمله.خواهش میکنم سر سفره افطار دعا یادتون نره

میشه واسم یه صلوات بفرستین این بار بچمو صحیح و سلامت بدنیا بیارم🤲

😟

چاق نبودم اما بخاطر خوشتیپ تر شدن حاضر شدم از خوراکی های خوشمزه دست بکشم و فقط به هدفم فکر کنم وزن اولم ۵۷ بود و الان شدم ۵۰ خواستن توانستن است💪 آهای چاقالو باتوام یکم به خودت بیا😑 هرکی خواست شروع کنه بگه تا کمکش کنم ..دلم نمیخواد لاغر شدن واسه دوستام آرزو باشه😊درضمن!( چاقالو مزاح بودا ناراحت نشی دوستم😉)

چرا مگه این کارو بکنه بچه چی میشه؟ 

کاربری خودم نیس ، تاپیک های قبل تاریخ فروردین ۴۰۲ گردن نمیگیرم 🤣  😂 کاربری خودم پریده بیرون هرکاری کردم رمزش بازیابی نشد ، این مال دوستمه دیگه لازم نداشت😘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وووای انشالله که به سلامتی عمل کنه ولی چرا میخواد بده به پسرعموش برا خودش بد نباشه

دختر فروردین عاشق پاییز...جنوبی وخونگرم❤الان دقیقا اونجاییم که فریدون مشیری میگه: رک بگویم از همه رنجیده ام😔 ازغریب و آشنا ترسیده ام ❌بی خیال سردی آغوشها🫂 من به آغوش خودم چسبیده ام🤰

الهي😓چه فداكار

آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکرده‌یم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊

خب پسرعموش کلیه ی اهدایی میگرفت چرا شوهرت جان فدایی میکنه

چاق نبودم اما بخاطر خوشتیپ تر شدن حاضر شدم از خوراکی های خوشمزه دست بکشم و فقط به هدفم فکر کنم وزن اولم ۵۷ بود و الان شدم ۵۰ خواستن توانستن است💪 آهای چاقالو باتوام یکم به خودت بیا😑 هرکی خواست شروع کنه بگه تا کمکش کنم ..دلم نمیخواد لاغر شدن واسه دوستام آرزو باشه😊درضمن!( چاقالو مزاح بودا ناراحت نشی دوستم😉)
چرا مگه این کارو بکنه بچه چی میشه؟ 

منظورم اینه که پسر عموش یه بچه دوساله داره.و تو خانواده فقط شوهر من بافتش به پسر عموش خورد و اگه شوهرمم قبول نمیکرد.. اوضاع خوبی نداره پسر عموش 

میشه واسم یه صلوات بفرستین این بار بچمو صحیح و سلامت بدنیا بیارم🤲
منظورم اینه که پسر عموش یه بچه دوساله داره.و تو خانواده فقط شوهر من بافتش به پسر عموش خورد و اگه شوه ...

اها... خدا انشاالله بهش سلامتی بده بخاطر جوانمردیش