2777
2789
عنوان

بالاخره وقت عمل شوهرم رسید

| مشاهده متن کامل بحث + 818 بازدید | 36 پست
منظورم اینه که پسر عموش یه بچه دوساله داره.و تو خانواده فقط شوهر من بافتش به پسر عموش خورد و اگه شوه ...

اما شرایط سخت میشه!  خیلی کار بزرگی داره میکنه... 

ولی خدایی نکرده یه سرماخوردگی کوچیک میتونه واسه کلیش مشکل ایجاد کنه

کاربری خودم نیس ، تاپیک های قبل تاریخ فروردین ۴۰۲ گردن نمیگیرم 🤣  😂 کاربری خودم پریده بیرون هرکاری کردم رمزش بازیابی نشد ، این مال دوستمه دیگه لازم نداشت😘

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اولش مخالف بودم ولی هر روز کل فامیل میومدم خونمون ک زنه اونم گناه داره و ب بچش رحم کن.با کلی تحقیق فهمیدیم که خطری نداره و دکترا بهم گفتن هیچ مشکلی واسش پیش نمیاد.دعا کنین بچه ها عمل سختیه.

میشه واسم یه صلوات بفرستین این بار بچمو صحیح و سلامت بدنیا بیارم🤲
من اولش مخالف بودم ولی هر روز کل فامیل میومدم خونمون ک زنه اونم گناه داره و ب بچش رحم کن.با کلی تحقی ...

خیلی دل بزرگی دارید قبول کردید حتی نمیتونم خودم جای شما بزارم من عمرا نمیتونستم قبول،کنم

اجرتون با امام حسین

یه صلوات برای سـلامـتی محمد سبحانم میفرستی😍اَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُــم تیکر تولد یک سالگی پسرمه(1398/8/21)
حالا كه قبول كرده تو دلشو خالى نكن😢

حتما دکترشون هم این حرفو میزنه، که خیییلی بیشتر از قبل باید مراقب خودش باشه

کاربری خودم نیس ، تاپیک های قبل تاریخ فروردین ۴۰۲ گردن نمیگیرم 🤣  😂 کاربری خودم پریده بیرون هرکاری کردم رمزش بازیابی نشد ، این مال دوستمه دیگه لازم نداشت😘
منظورم اینه که پسر عموش یه بچه دوساله داره.و تو خانواده فقط شوهر من بافتش به پسر عموش خورد و اگه شوه ...

مطمعن باش بخاطر این کارش خدا پاداش بزرگی بهتون میده 

اگه اسمم دخی باکلاسه واسه اینه ک فراموش نکنم من زنی بودم ک اوج جوونیمو و شیطنتمو  گذاشتم پای شوهرم چه محبت ها ک نکردم از بهترین لباسها گذشتم از کمترین تا بیشترین خرج گذشتم تا بتونه ب خودش برسه بهترین ماشین خرید مغازه زد من از ارزوهام گذشتم تا ب ارزوهاش رسید 😔 اما جوابم این بود کتک فحش تهمت خیانت و بیرون شدن  از خونم😔 من مادر بودم نتونستم زندگی دخترمو تباه کنم چون پدر خوبی برای دخترم بود نخواستم در حقش ظلم کنم و زندگیش بشه پر از استرس و غم ...دختر من هم پدر میخواست هم مادر پس موندم اماااا شوهرمو از قلبم بیرون کردم الان من یه دخی باکلاسم 😍 انواع لاکارو دارم یه عالمه ماسک و کرم و اسکراپ  انواع لباسا رنگی رنگی یه دختر ژیگول و شیکم یه دختر شاد و خوش رقص دوستای خوب و پایه دور همی و مهمونی من حتی برای خودم کادو هم میخرم  من دیگه از چیزی نگذشتم من خودمو تو محبت کردن ب پای مردی ک لیاقت نداشته بود گم کردم من سخت درگیر شستن و روفتن و شوهر داری و پس انداز بودم خودمو از همه چیز انداخته بودم   ☹️اما الان  این منم یه دختر ک زندگیش واسه خودشو دخترشه😉 ک و ن لق بقیه ک باعث ازارم شدن 😝تنهایی و عشقه 

اوناهم کلا چهار ساله ازدواج کردن.ماهم سه ساله ولی بچه نداریم.

بچش واقعا شیرینه و دلم نیومد تو این سن طعم بی پدری بکشه.وضعیت مالی خوبیم نداشت ک بخره و تو صف باشه.شوهرم دل بزرگی داره و از اول گفت اینکارو میکنم.یه ساعته ک رفته استرس کل وجودمو گرفته.همراه و ملاقاتم نداره چون باید استریله بشن

میشه واسم یه صلوات بفرستین این بار بچمو صحیح و سلامت بدنیا بیارم🤲

وااای چ دل بزرگی داری من خیلی سعی کردم کمک کنم ب بهزیستی ها هیچ وقت نتونستم امروز داشتم به این موضوع فکر میکردم که باید لیاقت داشته باشی که بتونی آدم خیر و نیکو کاری بشی .خوش به سعادتتون که اینقد ب خدا نزدیک شدید برای حال دلم دعا کن 

ما زنها موجودات عجیبی هستیم زود بغض میکنیم زود دلمان میسوزد زود حرص میخوریم و زیاد حرص میخوریم کلا به کم قانع نمیشوییم سهم مان از عشق باید همه اش باشد از مادر بودن از همسر بودن از دختر خوب خانه ی پدری بودن .ما زنها خانه را دوست داریم برای زمانی که خسته از بازار برمیگرید با تمام خریدهایمان .ما زن ها موجودات عجیبی هستیم حال دلمان که خوب باشد زود یادمان میرود مثل کودکیمان شاد میخندیم اما اگر دلمان بگیرد میشویم مثل ابر بهار .این سرشت ما زنهاست ولی ما ضعیف نیستیم زن بودن خیلی مردانگی میخواهد ما به کم قانع نمیشویم