2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

میدونم سخته اما اون الان به روحیه نیاز داره. بهش روحیه بدین و کمکس کنین. استرس و اضطراب براس سمه. اما اگر زیر نظر دکتر دارو بگیره و تحت کنترل بشه عالیه. عوارض و علایمش کم میشه.من دوستم ام اس داره

50سالشه

مامان منم تو همین سن ام اس براش تشخیص داده شد و خدا رو شکر پیشرفت زیادی نداشت و منجر به از کار افتادگی و ... نشده

فقط 27 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
50سالشه

انشاالله خدا بشون سلامتی بده باید باش بسازه کنار بیاد جاری من داره از ۱۸ مبتلا شده بعدش دانشگاه رفت ، ازدواج کرد و بچه دار شد فقط آرامششو حفظ کنید استرس و نگرانی نداشته باشه زیر نظر پژشک بهبود پیدا می کنه

تو راه رفتن واینا مشکلی نداره دوستت

دوستم اولش که تازه علایم نسون داده لود مدتی حالت فلج داست اما رفت دکتر و زیر نظر خدارو صد هزار مرتبه شکر خوب شد. ولی من ریز جزییات اسم دارو هاشو نمی دونم. ازس نپرسیدم.

حتما پیش متخصص مغز و اعصاب که در زمینه ms تخصص داشته باشه ،ببرید خواهرتون را . Ms قابلیت پیشرفت داره.

تا جاییکه شنیدم حتی یه سری مراکزی در تمام استانها هست که برای پشتیبانی بیماران ms هست .

امیدوارم خدا به تموم بیمارانسلامتی وتن درستی و برطرف شدت بیماری را عطا بکنه

علایمش چی بود

مامانم علایم چشمی و عصبی داشت

دکتر چشم ام ار ای مغز نوشت و درومد ام اس

بعد ارجاع داد به مغز و اعصاب و الان ۱۰ ساله که تحت نظره و هر شش ماه یکبار آمپول زیتاکس تزریق میکنه

فقط 27 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
علایمش چی بود

علایمش سبیه رماتیسمه فقط کاهش بینایی و مشکلاتی مثل فلجی موقتی داره که در مقایسه با رماتیسم جدی تر و مهم تره. چون ام اس ،سیستم ایمنی بدن به سلول های عصبی حمله مب کنه رو تعادل،راه رفتن،بینایی و ... اثر میزاره