2789

بابا مایی که سهمیه نداریم چه گوهی بخوریم برای بار دوم مردود شدم با معدل16/78یعنی دانشکده ای و قبلا با معدل 14هم قبول میکرد😑😑😑😑دوستم میگه بیشتریا همه با سهمین و کنکور

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چیزی که زیاد داریم ناعدالتیه تازه قبول هم بشی میبینی چقدر ناعدالتی تو دانشگاه هم هست. این بچه های سهمیه ای تو دانشگاه کلی امتیاز دارن اینا اگه درسی رو بیوفتن با اون قسمت آموزش که برای ایناست تماس میگیرن و اینا میرن با استادا صحبت میکنن که پاس بشن. یه بار یه استادمون سر کلاس گفت خانم فلانی دفعه بعدی درس بخون که خودت پاس بشی که مجبور نشی هی از جبهه و صدماتی که به بابات وارد شده استفاده کنی 😶

اون که سهمیه داره که میره دانشگاه دولتی جای خوب چند سال اخیر چون معدل مهم شده معدل ها رفته بالا به ه ...

کلا باید سهمیه رو برمیداشتند که عدالت رعایت بشه

الان من با رتبه ای که داشتم روزانه یه رشته ای که علاقه نداشتم آوردم در صورتی که اگه سهمیه نبود صد درصد همون رشته ای که میخواستم قبول بودم اون وقت طرف کنکور برگه خالی تحویل میده با سهمیه ۲۵ درصد بهترین رشته و دانشگاه قبول میشه

این جلو جلو ذوق کنی کنسله هم نامردیه من دوست دارم جلو جلو ذوق کنم شبا راجبش فکر کنم و توروخدا کنسل نشه 🥺

چه خوب گفته😂😂😂😂

آره. یه همکلاسی سهمیه ای داشتم بهش انتقاد میکردیم که اینا ناحقیه میگفت شمااا چی میدونین که ما چی میکشیم تو خونه بابای من جنگ بوده آسیب دیده و.... حالا باباش انگشت کوچیکه پاش قطع شد بود😂