2821
2789
عنوان

شاید باورتون نشه

1074 بازدید | 58 پست

متاسفانه به خاستگارم تو بچگی تجاوز شده ... بنده خدا خیلی غصه میخوره میگه که مشکلو باخودم حل کردم ولی وقتی میگه همش گریه میکنه

چیکار کنم در مورد این مسئله کمکش کنم؟ کلا روحیه لطیف هم داره و حساسه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببرش تراپی

_صبر کن باران بگیرد میروم/یا که پایم جان بگیرد میروم/صبر کن من بغض دارم اندکی/گریه ام پایان بگیرد میروم/آبرویم میرود با چشم تر/صبر کن باران بگیرد میروم... دانشجوی روانشناسی🫀🧠

به نظرم زیاد درموردشصحبت نکن.

هرچیزی که مربوط به بچگیمیشه پیشش نگو.

از رابطه نگو.هر چیزی که ممکنه یادش بیاره رو اصلا نگو.

گرچه همه چیز میگذره...اما ادم تا همیشه برای برخی اتفاقات غمگین می ماند🙂

هر وقت دعواتون شد بگو ....😎🤦😂 نه شوخی کردم ولی به مرد نباید این حرف و به یه زن بزنه

فقط 14 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لطفا خواهش میکنم برای سلامتی نی نی من یه صلوات بفرستید انشالله به سلامتی بیاد تو بغلم ، امیدوارم عاقبت به خیر باشید

الهییی چه دردناک

تراپیستم میگه بهترین کمک با آدم هایی که تروما دارن اینه که اونا رو ببری پیش تراپیست یا روان پزشک اینجوری هم اصولی حالشون خوب میشه هم تو درگیر نمیشی.

مرد چیه که کوتوله اش چی باشه

مرد یا زن؟

خوبه شما وطن فروش ها زمان جنگ با صدام نبودید ،،،، وگرنه یه عمو می بستید به صدام و کشور رو تقدیمش می کردید! ....!. ........ .......... .......... ........... ........... .......... ........... ......دانشجوی روانشناسی 📘 🖊️.....در حال تحقیق و تفحص در مورد اسلام ناب.......کمی خیاط ..... عاشق هنر .....عاشق کتاب ..🌾🌴

2825
2823
2791
2779
2792