2777
2789
عنوان

ماریانا چی شد از شوهرش جدا شد؟

250 بازدید | 16 پست

نگرانشم   

زمانی که فرزندم را در آغوش کشیدم بند بند وجودم سرشار از او شد و تمنای دوست داشتنش تمام جانم را فراگرفت. رویای فردا را پیش چشمانم دیدم و غم هایم را به شب سپاردم تا نسوزد.

بچه ها میگفتن بخشید😑

اسرار ازل را نه تو دانی و نه من                                 وین حرف معما نه تو خوانی و نه من                       هست از پس پرده گفتگوی من و تو                            چون پرده برافتد ، نه تو مانی و نه من                            📖 #ترانه_های_خیام                                              ✍🏻#صادق_هدایت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه ها میگفتن بخشید😑

زمانی که فرزندم را در آغوش کشیدم بند بند وجودم سرشار از او شد و تمنای دوست داشتنش تمام جانم را فراگرفت. رویای فردا را پیش چشمانم دیدم و غم هایم را به شب سپاردم تا نسوزد.

والا نمیدونم چرا میان تاپیک میزنن ذهن بقیه رو درگیر میکنن و بعدش خیلی راحت ،بی خبر قفل میکنن میذارن میرن...اصلا هیچ احترامی قایل نیستن برای کسایی که وقت میذارن باهاشون همدردی میکنن و کلی توصیه میکنن!!! 

و در روز هفتم.....خداوند عشق را افرید 😍😍😍😍😍
ماریانا که با شوهرش خوب بود 🤔

نه نبود آجو بهش خیانت کرده بود 

گفتن بخشید ..‌

چرا میخاست جدا بشه؟؟ 

خیانت 

بخشيد؟

انشالله از اين ب بعد زندگيش خوب باشه و عالي

آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکرده‌یم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊
ماریانا که با شوهرش خوب بود 🤔

Maryana بود اسم کاربریش شاید با یکی دیگه اشتباه گرفتی

اسرار ازل را نه تو دانی و نه من                                 وین حرف معما نه تو خوانی و نه من                       هست از پس پرده گفتگوی من و تو                            چون پرده برافتد ، نه تو مانی و نه من                            📖 #ترانه_های_خیام                                              ✍🏻#صادق_هدایت