من اینو انروز توی یه تاپیک دیگه توضیح دادم.
من لپه و گوشتو جدا میپزم.
گوشتو با پیاز سرخ میکنم ادویه و رب و لیمو عمانی میزنم میزارم بپزه.
لپه هم جدا میزارم بپزه.
بعد آخر که جفتشون پختن قاطیشون میکنم پودر هل و نمک و یه کم دارچین میزنم.
آب روی گوشتتو کمتر بریز تا بیشتر از آب لپه بهش اضافه کنی٬ لعاب داره و خوش طعمشم میکنه.
بادمجوناشم جدا درست میکنم.
اول بادمجونو سرخ میکنم میزارم کنار بعد یک پیازو سرخ میکنم ادویه و نمک و رب میزنمو با یه کم آب ٬ بعد بادمجونا رو اضافه میکنم درشو میزارم تا بپزه.
آبش باید خشک بشه و فقط به اندازه ای باشه که یه کم ته تابه مونده باشه و کاملا غلیظ باشه.
بعد موقع سرو ٬ قیمه رو که میکشم بادمجونا رو میزارم کنارش.
یعنی یه چیزی میشه ها...
هر کی قیمه بادمجونای منو خورده عاشقش شده٬ حتی اونایی که از قیمه بدشون میاد.