2821
2789

پسر متولد 75

وضع مالیشون خوبه تقریبا

ولی از لحاظ تحصیلات خیلییی پایین من ارشد اون فوق دیپلم

ما کلا تحصیلات خانواده مون بالاتر برای منم خیلی مهمه تحصیلات به دلم نیست حرف بزنم ولی مامانم خیلیی اصرار داره چی کار کنم ؟

پزشکی آینده به سمت ژنتیک و سلول های بنیادی است 🧬🤍 عاشق رشته تحصیلیم هستم 🔬🧪دکتر حسین بهاروند: موفقیت محصول خوشحالی و شادیست 💞 خدایاشکرت بابت مسیری که در آن قرار گرفتم 💚

ببین سطح شعور و سوادش چقدرهبه مدرک تحصبیلی اتکا نکن

بدم میاد فوق دیپلم واقعا

پزشکی آینده به سمت ژنتیک و سلول های بنیادی است 🧬🤍 عاشق رشته تحصیلیم هستم 🔬🧪دکتر حسین بهاروند: موفقیت محصول خوشحالی و شادیست 💞 خدایاشکرت بابت مسیری که در آن قرار گرفتم 💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مدرک برای منم مهمه اما از یه طرف هم شعور و شخصیت نمیاره
همونطور که تو دانشگاه یه مجموعه عظیمی از آدمای سطح پایین و احمق بیسواد به چشم میخورن، خودتم دیدی
ببینش اول، خیلیا خودشون مطالعه دارن و اطلاعاتشون بالاست

اگر هم که نه رد کن

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

کاش اینو همه بفهمند که مدرک شعور نمی آورد

قطعا نمیاره

ولی واقعا دلم رضا نیست با فوق دیپلم 💔😭

من خیلی برام مهمه الان دارم ارشد پرستاری میخونم و دهنم به معنای واقعی سرویس شده ( دور از جون شما) پس این حق منه شوهرم بسیار تحصیلات بالایی داشته باشه

نرهای بو گندوی سایت درخواست دوستی ندین🤮🦴

منم خیلی تحصیلات برام مهم بودچون مستقیم به شغل و لایف استایل طرف برمیگرده

پزشک میشناسم شعور سلام و احوالپرسی نداره

بقیه موارد که هیچچچچچچچ

خدایا مراقب پدر و مادرم فرزندانم و بقیه عزیزانم باش

وای خدا چقدر خوبه که یکسری منو درک میکنن😭😭 بخدا مامانم سرویس ام کرد همش میگه خوبه فلان

بخدا اگه ارشد باشه بیکار باشه قبول میکنم ولی فوق دیپلم نه نمیتونم اصلا بدم میاد تا ابد برام افت داره

پزشک میشناسم شعور سلام و احوالپرسی نداره بقیه موارد که هیچچچچچچچ

منم قبول دارم اینو ولی دلم رضا نیست نمیتونم 😭💔

همسرتون اوکی ان؟

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز