2777
2789
عنوان

قضاوت شما چیه

223 بازدید | 26 پست

سلام

بردرم چند ماهی هست که با دختر خانمی آشنا شده قصدش هم ازدواج هست. دختر خانم به برادرم گفتن من به خاطر شرایط مالی پدرم امکان جهیزیه آوردن ندارم. برادرم هم قبول کرده و گفته هر چقدر خودت با وام ازدواج و ... تونستی بخری کافیه. دختر خانم گفته نه تو بخر اما به جاش عروسی نگیر فقط فیلم و لباس و طلا و ... بگیر. برادرم هم تا حدودی راضی شده اما هفته پیش ی اتفاقی افتاده که برای خانواده ما سوال ایجاد کرده و اون اینکه این خانم ی گوشی آیفون 430 تومنی خریده! اول گفته خودم طلا فروختم. بعد گفته نه مادرم طلا داشته فروخته برام خریده. خلاصه یچیزایی جور در نمیاد. برادرم هم الان دودل شده. شما چی فکر می کنید؟

مشکوکه

روزه ی شک دار نگیرین به نظرم

پاینده ایران و ایرانی❤️🕊💚خدا دیرگیره ولی شیر گیره👌🏻🤣این روزا حلال زاده ها در رنجن👌🏻وطن یعنی سرای ترک تا پارس،وطن یعنی خلیج تا ابد فارس🫶❤️یک مرد واقعی از شما حمایت میکنه و به شما آزادی عمل و اندیشه میده، مرد واقعی در پوشش غیرت باعث اذیت و آزار شما نمیشه ،اما یک نر واقعی شما رو محدود میکنه و آزادی عمل رو از شما میگیره👌🏻من یک زنم خودم میتوانم واسه پوشش، رفتار و گفتار خودم تصمیم بگیرم و احتیاج به دخالت هیچ مردی نیس✌🏻💯کلمات فمنیست و روشن فکری واسه فشاریا فحش حساب میشه😂🤦🏻♀️اتفاقا درس بخونید و دانشگاه برید، تحصیلات باعث تربیت آگاهانه فرزندان والگو سازی درست میشه باعث میشه تفکر نقادانه داشته باشید و زود باور نباشید🫰🏻💞من از نسل پادشاه کوروش کبیرم😍🤍

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چه خودش چه مادرش اگه این میزان طلا رو میذاشتن برای جهیزیه بهتر بود

زیادی زرنگ تشریف دارن

نذار داداشت تو چاه بیفته

خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴

دروغ میگن شدید.بعد وامازدواج رو اگر جهیزیه نخره چیکار قرار بکنه.عروسی هم که گفته فیلم و طلا و...میخواد فقط مهمون نیست.جهیزیه هم که شما بخرید مشلما.

ما وطنمونو دوست داریم،به خودتون نگیرید.شما هم مثل آمریکا غیر قابل اعتمادین.

چه خودش چه مادرش اگه این میزان طلا رو میذاشتن برای جهیزیه بهتر بود زیادی زرنگ تشریف دارن نذار داداشت ...

الان ما هم همینو به برادرم گفتیم. چون اون همه چیز عروسی را میخواد فقط ی شام برای 200 نفر مهمون را نمیخواد. جهیزیه رو هم ما بگیریم این هم از گوشی خریدنش

الان مادرم میگه هیچ مادری نمیاد طلا بفروشه برای دخترش گوشی با این قیمت بخره اگر هم بفروشه ترجیح میده ...

مخصوصا این که هربار حرفشو عوض میکنه صحبت یه عمر زندگیه یه دوستی ساده نیس

این خانوم الان صادق نیس بعدها تو زندگی ام همینه..

عروسی نمیخواد ولی طلا و جهیزیه و همه چی میخواد

به نظرم زرنگ بازی داره در میاره

پاینده ایران و ایرانی❤️🕊💚خدا دیرگیره ولی شیر گیره👌🏻🤣این روزا حلال زاده ها در رنجن👌🏻وطن یعنی سرای ترک تا پارس،وطن یعنی خلیج تا ابد فارس🫶❤️یک مرد واقعی از شما حمایت میکنه و به شما آزادی عمل و اندیشه میده، مرد واقعی در پوشش غیرت باعث اذیت و آزار شما نمیشه ،اما یک نر واقعی شما رو محدود میکنه و آزادی عمل رو از شما میگیره👌🏻من یک زنم خودم میتوانم واسه پوشش، رفتار و گفتار خودم تصمیم بگیرم و احتیاج به دخالت هیچ مردی نیس✌🏻💯کلمات فمنیست و روشن فکری واسه فشاریا فحش حساب میشه😂🤦🏻♀️اتفاقا درس بخونید و دانشگاه برید، تحصیلات باعث تربیت آگاهانه فرزندان والگو سازی درست میشه باعث میشه تفکر نقادانه داشته باشید و زود باور نباشید🫰🏻💞من از نسل پادشاه کوروش کبیرم😍🤍