2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عجیجم من 19 سالمه وقتی میشینم میخوام پاشم کمرم صدا نون خشک میده😂

بدان و اگاه باش که تنها نیستی

از صمیم قلب خودمو دوست دارم   و با افتخار میگم هیچکس (هـیـچـکـس) ارزش نداره بخاطرش خودمو ناراحت کنم :)  اینو بدونید تنها کسی که مسئول شاد کردن شماست خودتونید   معلم  زبان شدنم مبارک  
بيشتر توضيح بديد

سلام ژوژو

از صمیم قلب خودمو دوست دارم   و با افتخار میگم هیچکس (هـیـچـکـس) ارزش نداره بخاطرش خودمو ناراحت کنم :)  اینو بدونید تنها کسی که مسئول شاد کردن شماست خودتونید   معلم  زبان شدنم مبارک  
۱۸ سالمه دارم میرم۱۹  موقع استراحت یا نشستن اینجوریم😕

بخاطر سنتم هستا

من قلبم خیلی درد میکرد رفتم دکتر نوار هم گرفت از قلبم

گفت تو این سن تا 20 و دو سه سالت بشه یه دردای عجیب غریبی همه جات میاد ولی بعد خوب میشه

منم 21 سالمه یه سقط ویه بچه دارم انقدر کمرم درد میکنه ....دیروزم بچه به بغل افتادم تو جوب بچم چیزیش نشد ولی پام پیچید درست نمیتونم راه برم ...

دخترم لکنت داره میشه برای خوب شدنش صلوات بفرستین
دوسال دیگ باید با ویلچر جابجامون کنن😂

😂😂حالا خوبه کارم نمیکنیم و اینجوریم

اراده ورزشم که ندارم