2789

خیلی اذیتم کردن از حوصله خارجه ....اما من تونستم با رفتارم و روانشناسم از خودم دورش کنم تقریبا دیگ ب خودش اجازه نمیده هرحرفی بزنه و ی جورایی ازم حساب میبره یکم ....منم دیدم یکم بهتر از قبل شده منم یکم از اخمامو وا کردم تا به روش خندیدم گفت از الان بهت بگم داداشام دعوتت کردن حق نداری بری من باهاشون قهرم 😐😐😐😐😐اگر ب روش نمیخندیدم جرات نمیکرد بگه ....پس نتیجه میگیریم با ادم های سمی باید یخ بود یخخخخخخخخ

والا ب من چه ک تو باهاشون قهری تا دیروز میگفت عروسمو دعوت نکنین ب درد نمیخوره ....حالا ک خودش افتاده به چاپلوسی و با اونا قهر کرده میگه تو نباید بری

بانوی کورد ❤️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

منم همینم نمیشه بهشون روداد منم تا باهاش یک هفته بود خوب شده بودم دوباره اون روشونشون داد تبصیرخودشو ...

دقیقا درسته با این جور افراد باید از موضع قدرت برخورد کنی همیشه وگرنه اعصابتو داغون میکنن

بانوی کورد ❤️

چقدر طرز صحبت کردنت راجب یه بزرگتر زشته! چقدر خود برتر بینی داری!

بزرگتر باید احترام خودشو نگه داره و اگر منظورت از خودبرتر بین اینه ک اجازه دخالت به مادرشوهرم نمیدم و حد و مرز دارم اره خود برتر بینم ....بنظرم توام یک گاردی داری شاید خودت مادرشوهر یا خاهر شوهری هستی ک اهل دخالتی ....نمیدونم

بانوی کورد ❤️

بزرگتر باید احترام خودشو نگه داره و اگر منظورت از خودبرتر بین اینه ک اجازه دخالت به مادرشوهرم نمیدم ...

من مجردم.. از جمله ی ازم حساب میبرد! به روش خندبدم و... خوندم حقیقتا خوشم نیومد از لفظش.. دعوای عروس و مادر شوهر همیشه هست

من مجردم.. از جمله ی ازم حساب میبرد! به روش خندبدم و... خوندم حقیقتا خوشم نیومد از لفظش.. دعوای عروس ...

خوشت نیاد من حقیقتا تایپک نزدم ک تو خوشت بیاد

بانوی کورد ❤️