2777
2789

سلام من تو هفته 21 ام هستم.دوسه روزی میشه ک درد پهلو دارم حالت تیرکشیدن تا زیرشکمم.

دیروز رفتم دکتر احتمال عفونت ادرار داد و چون گف تا شنبه دیرمیشه ک بخوای بری ازمایش انتی بیوتیک برام شروع کرز.شکمم و معاینه کرد و گفت انقباض نیس.این درد,پهلوی من از چیه احساس میکنم سوزن فرو میکنن تو بدنم.😔

خدایا عاشقتم تو مهربون ترینی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تکرر ادرار داری عزیزم ؟ فرداصبح برو آزمایش کشت ادرار u/A   u/cجوابو گرفتی دیدی عفونتع بخور دارو رو ،منم عفونت ادرار گرفتم از اول بارداری تا الان ،درستع پهلو درد می‌کنه و تکرر ادرار میگیری

آنتی بیوتیک خودسرانه مصرف نکن این دکتراهیچی سرشون نمیشه میزنن بچتوناقص میکنن

اگه عفونت باشه باید دارو بخوره فقط برای مطمئن شدنش آزمایش بده ،چون عفونت درمان نشه خیلی خطرناکه

هنوزآزمایش نداده دکترگفته داروبخوربنظرشمادرسته؟

ن اینکه ن ،منم‌اون بالا گفتم ک‌فردا صبح آزمایش بده بعد جواب اگ‌عفونت داشت دارو بخورع 

تکرر ادرار داری عزیزم ؟ فرداصبح برو آزمایش کشت ادرار u/A   u/cجوابو گرفتی دیدی عفونتع بخور دارو ...

اره دارم اخه فردام ک برم ازمایش بدم دوروز طول میکشه جوابش بیاد واسه همین گف قرصو بخور ک دردت بیشترنشه

خدایا عاشقتم تو مهربون ترینی
سنگ کلیه تیرکشیدن داره؟من اصلا سابقه ندارم. 😞

سنگ کلیه ک دردش خیلی شدیده ، من میگم همون عفونت اداره ‌‌.من پهلوم ک در د می‌کرد ،تکرر داشتم و حس بی حسی سمت پهلو ام بهم دست می‌داد ،و بیشتر نصف شب اصلا خواب نداشتم همش جام تو دسشتویی بود،البته من دیگ شدید شده بود