2789
عنوان

برای اولین بار میخوام برم کربلا

| مشاهده متن کامل بحث + 1597 بازدید | 148 پست

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

همین که از کاروان اعتماد داشته باشی خوبه

اونجا مراقب خودت باش گم نشی از کاروان جدا نشی سر ساعت بری و بیای چون اگه گم شی اذیت میشی

دیگه همین

عربی خاصی هم لازم نیس بلد باشی کاری نداری با کسی زیارت میکمی اونجام زائر ایرانی خیلی خیلی زیاد هست

خدای خوبم؛ این شعر بخشی از احساس تازه‌ی من نسبت به تو رو بیان میکنه:  " مرا هزار امید است و هر هزار تویی/شروع شادی و پایان انتظار  تویی  /بهارها که ز عمرم گذشت و بی تو گذشت /چه بود غیر خزان ها اگر بهار تویی/دلم ز هر چه به غیر از تو بود خالی ماند / در این سرا تو بمان ای که  ماندگار تویی/شهاب زودگذر لحظه های بوالهوسی است /ستاره ای که بخندد به شام تار تویی /جهانیان همه گر تشنگان خون من اند/ چه باک زان همه دشمن چو دوست دار تویی /دلم صراحی لبریز آرزومندی است/ مرا  هزار امید است و هر هزار "تویی"شاعر:سیمین بهبهانی

ثبت نام کردم مگه دوباره خبری شده

چه دل سنگین هستی اسی

میشه بپرسم ازت کدوم شهر زندگی می کنی ؟

بیا بنویسیم مثل درس، مثل مشق، تو کتاب تاریخ فردا... بیا بنویسیم ما هنوز زنده ایم، زیر بار غم ها و دردا .... بیا بنویسیم روزگار قاتل امیده، ولی ما میدونیم شب تار، آخرش سپیده.... جنگ و قهر و تحریم و ستم، این جهان پلشته، کی میدونه غیر خودمون، چی به ما گذشته..... هیشکی توی تاریخ، قد ما خون دل نخورده، واسه یه ذره زندگی اینهمه نمرده .... ته همه این غما، باز ما سربلندیم، یه روزی میاد که با هم دوباره بخندیم .... بماند به یادگار، زمستان ۱۴۰۴

عزیزم وسایل اضافی با خودت برندار هوا الان نباید خیلی سرد باشه. اگه دارویی مصرف میکنی حتما با خودت ببر یه مسکن و قرص معده و تهوع اسهال بردار ممکنه هوا به هوا بشی نیازت میشه

تنهایی خیلی مواظب باش از همسفر هات اصلا جدانشو تنهایی زیارت یا بازاری نرو

ضمنا التماس دعا خیلی دعا کن برام

حالا تو این اوضاع کربلا؟؟؟اگ رفتی و جنگ شد و نتونستی برگردی چی؟!میتونی بری همین مشهد خودمون فعلا

اسی یه جوری می پرسه مگه خبری شده

آدم فکر میکنه اصلا یه کشور دیگه زندگی میکنه

بیا بنویسیم مثل درس، مثل مشق، تو کتاب تاریخ فردا... بیا بنویسیم ما هنوز زنده ایم، زیر بار غم ها و دردا .... بیا بنویسیم روزگار قاتل امیده، ولی ما میدونیم شب تار، آخرش سپیده.... جنگ و قهر و تحریم و ستم، این جهان پلشته، کی میدونه غیر خودمون، چی به ما گذشته..... هیشکی توی تاریخ، قد ما خون دل نخورده، واسه یه ذره زندگی اینهمه نمرده .... ته همه این غما، باز ما سربلندیم، یه روزی میاد که با هم دوباره بخندیم .... بماند به یادگار، زمستان ۱۴۰۴

و یک نکتهای حتما بپرسید الان اجازه میدن موبایل داخل حرم ببرید یا نه

اگر نتونید داخل حرم ببرید احتمالا مجبورید بذارید تو محل اسکان و بیاید که یکم ریسکه

پس ی گوشی ساده فقط برای تماس ببرید بهتره

دوستان عزیزم بی‌نهایت به دعای دلای قشنگتون نیاز دارم ❤️ التماس دعا 

لباس نخی

صابون خمیری

شامپو شاید کم باشه تو هتل یه کوچولو ببر

لباس گرم منظورم یک کاپشن سبک یا سویشرت

بعضی اتاقها دمپایی نداره یک دمپایی سبک

نبات و دارو ببر

ضد آفتاب

حوله سبک

پتو ژله ای اگر ببری بکار میاد بعضی جاها

یک چادر نماز اگر دلت نمیاد با چادر مشکی بخونی

ازین کتاب کوچیک های ارتباط با خدا تو بین الحرمین لازم میشه یا تو گوشیت مفاتیح بریز

سفرت سلامت التماس دعا

۴۵ سالم شوهرم نمیاد تا حالا نرفتم اگر نرم میترسم بمیرم و کربلا نرم

عزیزم خواهش میکنم ازت به حضرت عباس رسیدی منو یاد کن شوهرم خیلی حضرت ابوالفضل دوست داره تا حالا قسمتش نشده بره از ایشون بخاه کار همسرم درست بشه التماست میکنم🥲