2821
2789
عنوان

حس پریودی

148 بازدید | 7 پست

بچه ها من هفته پنجمم تموم شد. ولی نمیدونم چرا همش حس پریودی دارم. هی فک میکنم پریود شدم میرم دستشویی میبینم خبری نیست. شماهام ازینجور حسا داشتین اوایل؟ طبیعیه؟

یچیزی هم ک خیلی ازش میترسم سقطه. دیگه وسواس گرفتم. تا میخوام یچیزی بخورم هی میام گوگل سرچ میکنم راجبش. هنوز ی هفته س میدونم باردارم ولی خسته شدم ازین حساسیتا. اخه شنیدم تو دو سه ماه اول سقط خیلی شایع س. حالا زعفران و سیر و کنجد و زرشک و جعفری و زیره  رو میدونم و رعایت میکنم. ولی برا هر غذای دیگه ای هم هی سریع سرچ میکنم. البته میدونم استرس خودش بدتره.

کنار تو درگیر آرامشم . . .

نعنا خیلی خطرناکه حتما ازش دوری کن

تازه حس پریودی کاملا طبیعیه 

استرست ممکنه باعث سقط بشه ازش دوری کن و به خدا توکل کن بگو خدا سپردمش به خودت 

این حسو داشته باشی آرامش پیدا میکنی 

انشالله اتفاقی نمیفته به چیزای خوب فکر کن

طبیعیه.

ولی ارده و کنجد و اویشن و زرشک و زعفران مصرف نکن.

همع چیز دیگه هم میتونی بخوری.

نگران هیچی نباش.حساسیتتو بزار کنار.

اهان خورشت کرفس هم خوب نیست. البته زیاد نباید بخوری.

😍😍😍😍😍

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

ممنون. نعنا رو نمیدونستم. شاید نعنا خشک درحد اینکه رو غذا بریزم استفاده کرده باشم نمیدونم. ولی خوب ...

بخور همه چی اما متعادل مصرف کن.

چیزایی که نوشتم با یه بار خوردن که خدایی نکرده سقط نمیشه باید زیاد مصرف بشه.

😍😍😍😍😍
نعنا رو نمیدونم. ولی خودم ویارم سالاد شیرازی بدون پیاز با ابغوره و نعنا بود روزی دو وعده میخوردم. ...

اره مصرف کافئین هم زیادش خوب نیس. خداروشکر ب چایی و اینا معتاد نیستم. فقط شیر و اب میخورم.

گرمیجات چطور؟ بده؟ من هرروز شیر بهمراه گردو و خرما میخورم. ولی مغزا رو نمیدونم خوبن یا نه، مثل پسته و بادوم

کنار تو درگیر آرامشم . . .