2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کشمش . انگور 

🔔🔔افزایش_شیر_مادر

🔘✍از ترکیب زیره ی سبز،بادام درختی،آردبرنج وشیرگاو 🍶حریره بپزند ومیل کنند
✍اگر شیر مادر آبکی است !!!

🔰اگر شیر مادر آبکی هست حتی در آن زمانی که 20 دقیقه از هر پستان شیر میدهد ، بایستی مادر در شبانه روز 14 مغز خام بادام شیرین درختی بخورد.

‌برای ازدیاد شیر مادر:

1- دم کرده شوید + رازیانه + زیره روزی چند فنجان( البته برای فرزند پسر بهتر است رازیانه مصرف نشود)

2- سوپ جو + سیراب و شیردان.

3- میوه جات زیاد - سبزیجات زیاد -  کمی کاهو- انگور

4- دم پخت( برنج + ماش)

5- خواب عصرانه دو ساعت

6- آرامش

7- شیر برنج + زیره + شیره کشمش( انگور
🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺

@Tabaraee3

عرق رازیانه،  چیزای مقوی. خرما... اگه تازه دنیا اومده نگران نباش همینطور هست بعد چند روز خوب میشه.  من زایمان کردم شیر منم غلیظ بود نمیومد فامیلمون گفت یچیز ترش بخور ببره بیاد.  یکم آبلیمو بخور

اول اینکه شاید گریش علت دیگه داره مثلا شاید نفخ داره

دمنوش رازیانه که با قرص نعنا شیرین میشه بخور هم شیر و زیاد میکنه هم ضد نفخه. خنک کن به نی نی هم بده اندازه دو سی سی

کنجد خام و با شکر قاطی کن آسیابش کن روزانه چند قاشق بخور هم شیر و چرب و زیاد میکنه هم نی نی تپل میشه

خرما و گردو با هم بخور هم نی نی مقاوم به درد میشه هم شیر زیاد میشه هم خودت تقویت میشی

زندگی من از آنجایی دگرگون شد که تو گفتی *دوستت دارم را بامن بسیار بگو*

بچه هامنم سینم میدم میخوره ولی وقتی میزارم زمین بیدارمیشه بعدسینم فشارمیدم میگم شایدندارم سیرنمیشه فشارمیدم میبینم میادممکنه ابکی باشه سراون جواب نمیده

خدامن وبچه هام ازاین جهنم نجات بده حتی شده بامرگ