2777
2789
عنوان

سهمیه

65 بازدید | 5 پست

قدرت سهمیه رو اون جایی فهمیدم که همکلاسیم نمراتش همیشه ۱۰تا۱۳/۱۴ بود خود دبیر ها بهش می گفتند هیچی نمیشی تو هیچی قبول نمیشی نهایی رو گند زده بود کنکور هم افتضاح چون سهمیه. داشت مدیریت بازرگانی روزانه قبول شد هر چند نرفت بعد من که همیشه درسم خوب بود با رتبه ای که آوردم فقط چون سهمیه نداشتم قبول نشدم رشته ای که میخواستم در حالی که سال قبل با همون رتبه اون رشته ای که من میخواستم روزانه آورده بود

چرا برات گریه کنم وقتی ریملم از کل زندگیت گرونتره؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مدیریت بازرگانی روزانه خیلی خیلی رشته ی سطح پایینیه و با رتبه ی فضایی بدون سهمیه هم میشه قبول شدرتبه ...

واااااا کجا سطح پایین هست اتفاقا بازار کار خوبی داره من که تحقیق کردم اون زمان دانشگاه های تهران رتبه یک تا ۱۵۰ میخواستند منطقه دو

بقیه دانشگاه ها هم ۱۰۰۰ تا ۳۰۰۰

دانشگاه های خیلی کوچیک شهرستان ها هم رتبه ۵۰۰۰ تا۸۰۰۰ میخواست

رتبه فضایی چی ؟؟؟؟ 😐😐

من دوستم ۱۵۰۰۰ شده بود دو صفر رفت ۱۵۰ پزشکی دانشگاه تهران یکی هم تو ریاضی ۲۴۰۰۰ شد شده ۲۴۰ شریف تشری ...

اره دو تا صفر میندازه کلا سهمیه ۲۵ درصد این فکر کنم ۵ درصد داشت همکلاسی من

اره دو تا صفر میندازه کلا سهمیه ۲۵ درصد این فکر کنم ۵ درصد داشت همکلاسی من

حتی اگر طرف پونزده هزار بیاره بعد یه صفر بره امیرکبیر مهندسی های ضعیف قبوله تو تجربی هم با هزار و پونصد پزشکی قبوله