2789

من اصلا نه اهل نمازم نه روزه

نه با حجابم نه از اونا که مدام اسم ائمه رو زبونش باشه.

اما بارها دیدم چجور دستمو گرفتن.

از وقتی باردار شدم ناخواسته حالم خیلی بده خیلی بد اخلاق شدم.

چند شبه پسرم گریه میکنه جیغ میزنه منم گریه میکنم بارها ب خودکشی فکر کردم.

دیشب یهو ب دلم افتاد از امام زمان و حضرت فاطمه خواستم کمکم کنن فقط گفتم بچم امشب تا صبح بخوابه شیر نخوره.

دارم از شیر میگیرمش خیلی بچه بی قراره.

دیشب تا اینوگفتم چندتا صلوات فرستادم

چند دقیقه بچه خوابید تا صبح اصلا شیر نخواست.

یهو امروز مامانم زنگ زد اومد بردش بیرون.

ماه اول بارداریمم حالم بشدت بد بود زیر سرم بودم ب بچم نمیرسیدم. بازم بهشون رو اورده بودم خواعش کردم برام دعا کنن.

در کمال نباوری تمام اون حال بدیا رفته

انگار باردار نیستم فقط خواب الودم کسل.

نشستم گریه میکنم میگم من که رو سیاهم ایندهمه غیبت نماز نخوندم دوری کردم از خدا اما

دوباره دستمو گرفتن

کمتر از چند ساعت مثل معجزه😭❤انقد ذوقشون افتاده تو دلم فقط دارهم اشک میریزم انگار کنارک نشسته و بهم دلداری میدع

وقتی حالم بده یادم میاد که خدارو فراموش کردم.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

منم یه داستان برات بگم،بچم نارس بدنیا اومد و خیلی دفع داره یعنی هر چی تو معدش میریزیم سریع میدوه دسشویی،از سر سفره مستقیم ب دسشویی،جوریه ک هیچی تو معدش بند نمیشه ۴ سالش بود و هنوز پول دکترش جور نبود ببریم آزمایش و متخصص متابولیسم،یه رو ب درگاه امام زمانم دعا کردم دیدیم بخدا یه شخص غریبه ای یه مقدار هزینه ی آزمایشو داد منم نصفش بردمش اون دختر خانم گفت این پول رو گذاشته بودم نذر امام زمان براس سلامتیش حالا هدیه میدم بهت ببر پسرتو درمان کن،ولی الان هر چی دعا و تضرع میکنم بیفایدست خیلی گرفتارم انگاری خدا و پیامیرا از معجزه رفتن

منم یه داستان برات بگم،بچم نارس بدنیا اومد و خیلی دفع داره یعنی هر چی تو معدش میریزیم سریع میدوه دسش ...

بعضب وقتا ادم تو حکمت خدا میمونه ایشالله پسرت خوب میشه ناراحت شدم

وقتی حالم بده یادم میاد که خدارو فراموش کردم.