2777
2789
عنوان

پره اکلامپسی

3143 بازدید | 16 پست

سلام خانمای باردار.حتما حتما اگه تو بارداری ادم بدن دارین وفشار خونتون بالاست حتما ازمایش پروتئین ادراری بدین تا مشخص شه پره اکلامپسی دارین یا نه که اگه داشتین سریعا باید ختم‌حاملگی بدن و جنین رو به دنیا بیارن.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

استارتر پست اولو نمیتونم بخونم، اگه تو بارداری ادم بدن دارین ینی چی؟

من هر وقت میرم دکتر فشارم ۱۳ هست دکتر گفت ممکنه پره‌اکلامپسی بشه، ولی آزمایش نداده فعلا🤔

علامت دیگه‌ای ندارم خطرناکه؟

بچه‌دار شدن مثل این است که بگویم: من به‌دنیا آمدم، مزه‌ی زندگی را چشیدم و آن‌قدر خوب است که ارزش تکثیر دارد💚🍃
استارتر پست اولو نمیتونم بخونم، اگه تو بارداری ادم بدن دارین ینی چی؟ من هر وقت میرم دکتر فشارم ۱۳ ه ...

یعنی بدنت ورم کنه

از اونجایی که ادم تو حاملگیهای طبیعی هم بوجود میاد دیگه جز معیارهای پره اکلامپسی حساب نمیشه

دوتا معیار مهم داره یکی فشار خون بیشتر یا مساوی ۱۴ روی ۹

معیار دوم پروتیین ادراری

شما که فشارت پایینتر از این معیاره ، نگران نباش فقط خودت تو خونه هر روز فشارت رو بگیر ، اگه خدایی نکرده به اون عدد ۱۴ روی ۹ رسید به پزشکت بگو که بعد بقیه ازمایشات رو برات انجام میده 

❌لطفابخاطر طولانی بودن نام کاربریم ریپلای نکنید
یعنی بدنت ورم کنه از اونجایی که ادم تو حاملگیهای طبیعی هم بوجود میاد دیگه جز معیارهای پره اکلامپسی ...

ممنوووونم، بله اتفاقا یه روز درمیون چک میکنم فشارمو، واسه ماه بعد هم آزمایش ادرار نوشته دکتر برام.

لطف کردید، انشاالله که چیزی نباشه😌💜

بچه‌دار شدن مثل این است که بگویم: من به‌دنیا آمدم، مزه‌ی زندگی را چشیدم و آن‌قدر خوب است که ارزش تکثیر دارد💚🍃
ممنوووونم، بله اتفاقا یه روز درمیون چک میکنم فشارمو، واسه ماه بعد هم آزمایش ادرار نوشته دکتر برام. ...

نه خیالت راحت عزیزم همین که خودت فشارتو تو خونه چک میکنی عالیه😚 شما اصلا جزو پره اکلامپسی یا حتی جزو فشار خون بارداری هم حساب نمیشی، اگه داری کلسیم هم میخوری که خیلی خوبه چون ریسک این موضوع رو هم پایبن میاره

❌لطفابخاطر طولانی بودن نام کاربریم ریپلای نکنید