2777
2789
عنوان

غذای آبکی فوری کی بلده😖

7429 بازدید | 21 پست

سلام غذا بگید برنجی نباشه آبکی میخوام😞

با تشکر😊

دفتر خاطرات 6 سال قبلمو پیدا کردم :) همش نوشتم کاش من و علی تا آخر عمر با هم بمونیم :|                  حالا نموندنمون هیچ :(          چرا هر چی فکر میکنم یادم نمیاد علی کیه ؟  :/

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آب جوش

😂😂😂😂نونم تلید کنم ؟😒

دفتر خاطرات 6 سال قبلمو پیدا کردم :) همش نوشتم کاش من و علی تا آخر عمر با هم بمونیم :|                  حالا نموندنمون هیچ :(          چرا هر چی فکر میکنم یادم نمیاد علی کیه ؟  :/

عدسي😑

آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکرده‌یم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊

كله كنجشگي گوشت چرخ كرده رو قلقلي ميكني بعد توي قابلمه پيازو رب وزردچربه تفت ميدي اب ميريزي روش سيب زميني مربعي هم بريز بعد هم ك قل خورد گوشت قلقل ها رو اضافه كن

بعضی دردا مثل چایی میمونن....!!!شاید سرد بشن !اما تلخ باقی میمونن...!!!!❤️😍 سال ۱۴۰۱ب آرزوم رسیدم 😍❤️
یکمی مرغ ابپز کن بعد ابشو جدا کن و سس بشامل بریز توش بعد مثلا من جو پرک و مرغ ریش ریز میریزم توش &n ...

سس بشامل چیه؟متوجه نشدم😞

😂😂میخوای راحت باشه عزیزم یا واس گلو دردی چیزیه 

😁ن همون بدون نون

یه غذام هست یتیمچه. نمیدونم کیا بلدن. مثل طاس کبابه ولی بدون گوشت.

ن ترجیحا آبکی باشه 😞

كله كنجشگي گوشت چرخ كرده رو قلقلي ميكني بعد توي قابلمه پيازو رب وزردچربه تفت ميدي اب ميريزي روش سيب ...

فکر کنم باید همینو درست کنم😍