2777
2789
عنوان

عکاسی

41 بازدید | 3 پست

سلام بچهها خوبین من توی هنرستان شتهام فتوگرافیک بود برای دانشگاه خواستم گرافیک بزنم نیاوردم چون باید رتبهمون دو رقمی باشه بعد توی هنرستان عکاسی اونقدر باز بهمون توضیح نمیدادند گفتم توی دانشگاه برم رشته عکاسی و الانم که رفتم نگاه کردم دیدم عکاسیو آوردم حالا به نظر شما عکاسی و ادامه بدم و در کنارش گرافیکمم داشته باشم تو عرصه کار یا یه ترم عکاسیو بخونم تغییر رشته بدم برم برای طراحی لباس حالا به نظر شما بین عکاسی وگرافیک و طراحی لباس کدوم بهتره

مثل ماه باش و تو اوج تاریکی بدرخش🖇🌚

گرافیک و طراحی لباس بازار کارش بهتره ، عکاسی باید فوق العاده ذهن باز و خلاق و زرنگ باشی که باز همون هم نهایتا شانس بیاری و مطرح بشی باز هم منبع درامد خوبی نداره (عکاس آتلیه شدن شاید درآمد داشته باشه که خیلیها اصلا بصورت مدرک دانشگاهی واردش نشدن )

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

گرافیک و طراحی لباس بازار کارش بهتره ، عکاسی باید فوق العاده ذهن باز و خلاق و زرنگ باشی که باز همون ...

عکاسی آتلیه عکاسی تبلیغاتی ( تجاری )و صنعتی

یعنی از یه چیزی تبلیغ کنی جوری عکس بگیری که مشتری جذب بشه در کنارش هم آتلیه بزنی

مثل ماه باش و تو اوج تاریکی بدرخش🖇🌚