2821
2789
عنوان

بیاین بگین چیکارکنم

237 بازدید | 11 پست

۲۰روز پیش رفتم یه شارژرخریدم

همون اول قطع ووصل میشد

من گفتم حتما گوشی رو خراب شده

۳روز پیش دوباره رفتم پیشش گفتم گوشیم جای شارژش خراب شده

تست کردگفت ن شارژر خرابه

گفتم شارژرازت گرفتم چرت وپرت گفت ک اره من جنس خوب میارم نمیدونم چرامال شما خوب نبوده

گفت بیایه شارژردیگه ارزون ترمیدم بهت

الان این شارژرم ازاین قدیمیاس ک هر۱۰دقیقه ی درصدشارژمیکه خیلی کنده

برم پسش بدم

میترسم دعواشه

ولی میدونم سرم کلاه گذاشته

چیکارکنم

لایک نکنید لایک نکنید

خب دعوا بشه باید حقت رو بگیری

چقد قبلنا که گوشیا توی کارتونش شارژر داشت خوب بود کلا اینقد جنسش خوب بود که تا آخر مصرف اون گوشی به خوبی کار میکرد حتی به بعدش هم کار میکرد

<یک آدم را دوبار پیدا نخواهی کرد ،حتی در همان آدم:))) 🤍🌱”>
خب دعوا بشه باید حقت رو بگیری چقد قبلنا که گوشیا توی کارتونش شارژر داشت خوب بود کلا اینقد جنسش خوب ب ...

میرم پسش میدم

پسم نگرفت پرت میکنم تومغازه ش میام

انقدحرصی م

از۵صبح زدم شارژ تا الان۲۰درصدشده

لایک نکنید لایک نکنید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه خبر میبینم تو هم فکرای منفی گاهی میاد سراغت پس من تنها نیستم.....

خوشحال شدم برات که عشقت رو پیدا کردی و دیگه تنها نیستی

اون روزی ک حالم خیلی بد بود یادته لغو دوستی زدی و رفتی شاید اصلا منو یادت نباشه البته.....

برای عاقبت بخیری پسرم صلوات میفرستین😞حال دلم خیلی بده دعام کنید💔
چه خبر میبینم تو هم فکرای منفی گاهی میاد سراغت پس من تنها نیستم.....خوشحال شدم برات که عشقت رو پیدا ...

وقتی علاقه داری توسختی وغم بمونی کسی نمیتونه کاری برات بکنه بایدخودت بخوای

ازغم دیگران هم خوشحال نشوهیچوقت حتی دشمنت

من سعی کردم کمکت کنمخودت نخواستی ...ازیه غریبه چ توقعی دارم توانم همین بود.ولی اشکالی نداره .....

بله شرایطم سخته ولی ب امیدخدا بهترمیشه.خدانگهدار

لایک نکنید لایک نکنید

چه خبر میبینم تو هم فکرای منفی گاهی میاد سراغت پس من تنها نیستم.....خوشحال شدم برات که عشقت رو پیدا ...

ولی من عمیقا برات ناراحت بودم دوس داشتم حالت خوب بشه .لغودوستی زدم چون هیچ تاثیری نداشتم

الان ک می بینم ازیه خورده ناراحتیم خوشحال شدی

مطمئن شدم کاردرستی کردم

ولی بازم باهمین زبون روزه ازخدامیخام حال خوب باشه وزندگی خیلی خوبی داشته باشی.خدانگهدار.لطفا توتاپیکام نیا بااحترام🌹

لایک نکنید لایک نکنید

منم توسختی بودم وخودمو کشیدم تلاش کردم روحیه م بیاد بالا....ادمم دوباره حالم بدشد ولی دوباره شروع کردم

ولی نمیتونستم برات معجزه کنم گلم...الانم خوشحالی تو تلنگرخوبی بود برام ب خودم اومدم......فهمیدم دشمن زیاددارم حتی فراترازتصورم

لایک نکنید لایک نکنید

ولی من عمیقا برات ناراحت بودم دوس داشتم حالت خوب بشه .لغودوستی زدم چون هیچ تاثیری نداشتمالان ک می بی ...

من اصلا از مشکلت ناراحت نشدم واقعا دارم میگم فقط تعجب کردم اون دختر قوی ک همش حرفاش کاراش مثبت بود هم مشکل داشته باشه

برای عاقبت بخیری پسرم صلوات میفرستین😞حال دلم خیلی بده دعام کنید💔
من اصلا از مشکلت ناراحت نشدم واقعا دارم میگم فقط تعجب کردم اون دختر قوی ک همش حرفاش کاراش مثبت بود ه ...

خوشحال شدی برگرد کامنتتو بخون

اره اون دختر قوی ازفولاد نیس کم میاره گاهی.افسرده میشه .گریه میکنه.....ولی دوباره پامیشه ادامه میده....اگه انرژی منفی اومده سمتم چون هدف سخت وبزرگی انتخاب کردم ....دوباره شروع میکنم ممنونم ک تلنگری زدی .بهم .ازکامنتت بغضم گرفت .خدافظ

لایک نکنید لایک نکنید

رفتم شارژر رو پس دادم

کلی هم بحث کردیم تپش قلب گرفته بودم تومغازه

ولی پولمو پی گرفتم

چقدحرص خوردم ازاینکه سرم کلاه گذاشته بود

الان اعصابم اروم شد

لایک نکنید لایک نکنید

2825
2823
2791
2779
2792