2789

هر جا میرفتیم میخواست براش شماره کسیو بگیرم دردش چی بود خدا میدونه

مثلا تو مهمونی میگفت به نظرت فلانی قشنگه شمارش رو میگیری بعد مثلا حتی واقعا یکی دوبار براش گرفتم سنم کم بود ۱۴ سالم بود شاید بعد بهش میدادم میگفت نه من شماره اینو نیمخوام اینا به دل من نمیشینن ولی باز دوباره میگفت این دختره خوشگله شمارش رو برام میگیری یا بهش میگی پسر عموی من از شما خوشش وامده؟

تا همین چند ماه پیشم میگفت تو دوستات کسی هست فکر میکنی به من بخوره حسود نباش معرفیش کن

بعد من زدم بلاکش کردم خیلی ور ور میکرد

جلو عموهامم گفت برای چی منو بلاک کردی منم جوابشو ندادم عموم گفت خوب کاری کرده بلاکت کرده چه کاری مثلا داری باهاش

گفت کاش حالتو درک میکردم گفتم اشکال نداره هیچکس دیگری رو درک نمیکنه همه مون داخل خودمون گیر افتادیم میرم ولی یادت نره برنده بازی منم میگه آدم عجیبی هستم و شاید به همین خاطر دوستم دارد اما شاید یک روز به همین دلیل حالش را بهم بزنم

مارمولکی بوده

بله واقعا بود

گفت کاش حالتو درک میکردم گفتم اشکال نداره هیچکس دیگری رو درک نمیکنه همه مون داخل خودمون گیر افتادیم میرم ولی یادت نره برنده بازی منم میگه آدم عجیبی هستم و شاید به همین خاطر دوستم دارد اما شاید یک روز به همین دلیل حالش را بهم بزنم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

روت کراش داره😂 من یه جا خوندم پسری که روت کراشه میگه دوستتو برام اوکی کن

نه بابا هم من از اون بدم میاد هم اون از من

عموی پایه ای داری ولی🗿

خخخ

ادعا زرنگیش هم میشه

تاسف میخورم به حالش

دمت گررررم

جیگرم خنک شد🤣🤣🤣

لطفاً اگه امضامو میبینی 3 تا صلوات واسه قبول شدنم تو رشته مورد علاقم بفرست ممنوووونم عسلم🥺❤️.                    «علم اگر اشتباه کند، اشتباهش را خواهد پذیرفت اما مذهبیون شما را میکشند تا ثابت کنند دین هرگز اشتباه نمی کند!!! -سخنی از برتراند راسل🌱❤️‍🔥