2777
2789
عنوان

بیاید یکم درد دل کنیم. دلم یه معجزه میخواد

| مشاهده متن کامل بحث + 679 بازدید | 63 پست
هجرت هم کردم نشد خونه ی بزرگ و خوبم رو تو یه جای خوب کرج دادم رهن اومدم تهران منزل پدریم

چرا پیشنهادی که دادمو انجام نمیدی

بخدا بهترین راهه برای شوهرت

I am a queen because I have a cute mad king
نه ولی تصمیم داره تو همین چند روزه جمع کنه

انشالله درست ميشه همه مشكل دارن به خدا مطمعن باش ميگذره انقد به خودت سختي نده بي خيال باش همه چي درست ميشه شك نكن

🙏دوستاي گلم برام صلوات بفرستين لطفا 😘❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هجرت هم کردم نشد خونه ی بزرگ و خوبم رو تو یه جای خوب کرج دادم رهن اومدم تهران منزل پدریم

آخه تهرانم به لحاظ کاری اونمتوی زمینه ای که شوهرت مغازه اجاره کرده اشباع شده.مغازه پوشاک و این مشاغلم توی تهران زیاده ولی همین لباس فروشی رو بیاد توی شهر کوچیکتر بزنه و لباس شیک از تهران بیاره چون اجاره مغازه به مراتب کمتره خب سودش بیشتره. شما از کرج اومدین شهری که هزینه زندگی توش بالاتره.

تمام سرمایمون از بین رفته دریغ از حتی پول پیش مغازه

پس تنها راهی که داری ظاهرا کار تو شرکت با حقوق یک ملیونیه یا کار با ماشین

خودت نظر دیگه ای داری؟؟

I am a queen because I have a cute mad king
اگه خونه داري ماشين داري پس چرا انقد ناراختي ميدونم دوس داري درامد بالا داشته باشين ولي نذار شوهرت ا ...

فقط خونه دارم. اونم که با پول بالا رهنش دادم و کلا پول رهن از بین رفته. تو خونه پدریمم که تا ابد نمیتونم بمونم. برادرم بخاد ازدواج کنه باید از اینجا پاشم. انتظار درامد بالا ندارم . فقط کاش درامدمون در سطحی بود که خونم از بین نمیرفت. اخه پدر شوهرم خریده بود و اگر از دستمون بره میشه غوز بالا غوز

دنیای من پسرم 
برام دعا کنید 🙏🙏🙏🙏

عزیزم

من راه معنویشو بهت میگم

چون‌خودم نتیجشو دیدم

ختم‌سوره ذاریات طلاق مزمل انشراح بصورت روزانه به کارتون چنان وسعتی عنایت میکنه ک عقلها حیروون میمونه

درصورتی ک فراموش نشه و مراقبت کنین اگرم روزی ب هر دلیلی نخوندین حتما قضاشو بجا بیارین