2821
2789

عزیزم وکیل نیستم اما سوالی دارید بپرسید شاید تونستم کمکتون کنم

و اینکه مشاور های حقوقی آنلاین هم زیاد هستن که میتونید کمک بگیرید

عرب هرچه باشد مرا دشمن است .....کج اندیش و بدخوی و اهریمن است...🌱 ورود افراد « زن ستیز ، موافقان کودک همسری ، مرد سالار » به تاپیک ها ممنوع

خداخیرت بده عزیزم،شوهرمرفته روی من زن صیغه کرده حالاعلاوه براینکه همه بلایی سرمآوردن ولی من به خاطربچه هامموندم.حالاباهم بحثمون شده خودش گفته تمومش میکنم،بچه هارومیگیرم ازت،پسرم۸سال داره،دخترم۶سال،خیلی وابسته هستن به من،هی میپرسن مامان ما بگیم دوست داریم پیش مامانمون باشیم میزارن بیایم پیشت،دلم براشون میسوزه که تواین سن یه همچین غصه ای روبایدتحمل کنن

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

سلام عزیزم خوبی

حتما اون زن صیغه ای جای پاش رو محکم کرده از شوهرت خواسته تو رو طلاق بده

تو اون رو تحمل کردی اما اون زن بودن تو رو تحمل نمیکنه

الان در چه وضعیتی هستی؟ باور کن این بهترین راه است که تموم بشه چند سال میخوای تو این شرایط غم انگیز بمونی

بگو باشه طلاق بده حق و حقوقم رو بده قحطی مرد که نیومده ... چرا به امروز و فردا فکر می کنید به ده سال دیگه نگاه کن

بچه ها رو هم نگیر هر چقدر وابسته هستند ادامه این زندگی اشتباه هستش

سلام عزیزم خوبیحتما اون زن صیغه ای جای پاش رو محکم کرده از شوهرت خواسته تو رو طلاق بدهتو اون رو تحمل ...

سلام عزیزم،ازنظرمالی واقعانمیتونم،دلم برای بچه هام میسوزه بخوام بزارم پیش این آدمای آشغال

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز