2777
2789
عنوان

ی پسره

2 بازدید | 8 پست

رفت رو مخم ، توی گروه تلگرام اشکال پرسیدم ۱۵ تا اینا از زیست اومد جواب داد تو پیوی چن تاش و کلا جواب نداد چن تاش هم غلط گفت بقیه رم تحلیل تکرد آخرش هم گفت این کتاب در سطحت نیست سطحت پایین تر از این حرفاست درحالی که همون مبحث و ۸۱ درصد زدم از همون کتاب ، ب روش نیاوردم غلط هاش و ولی حرصم گرفته فک کنم بعضی ها مریضن میخوان آدم و از روحیه بندازن

نظراتی که میدم معنی اینو میده ک اگ جای شما بودم چیکار میکردم ن ک حتما برید اون کار و کنید

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

باید غلطاشو میکوبوندی تو صورتش دفعه دیگه همچین حرفی نزنه🫠🎀

اصلا برام مهم نیست راجبم چی فکر می‌کنی تو کاملا مختاری که از من خوشت نیاد چون من جوری رفتار نمیکنم که همه ازم خوششون بیاد اگه دیدی وسط بحث جوابتو ندادم حوصله بحث کردن ندارم ترجیح میدم تو نفهمی خودت بمونی با احترام🫠🫡                            مذهبیون گرامی لطفا ریپ نزنید .باتشکر🤍            ‌ ‌   کسی با کاربری مرد به قصد آشنایی یا دوستی درخواست بده ، کاری میکنم اسم کاربری من اومد نماز وحشت بخونید🎀                                                                           آقایون برای حفظ کاربری خود و جلوگیری از تعلیق شدن از درخواست دادن به این کاربر خودداری فرمائید باتشکر👍🏻✨                                                مطلب بعدی اینکه یسری از تاپیکام صرفا برای ثبت خاطره هست و نه نظردهی برای همین میبندم پس نپرسین🤍🎀

باید غلطاشو میکوبوندی تو صورتش دفعه دیگه همچین حرفی نزنه🫠🎀

😂😂😂فقط ایموجی اخرت🫠

نظراتی که میدم معنی اینو میده ک اگ جای شما بودم چیکار میکردم ن ک حتما برید اون کار و کنید

میگفتی مرسی دکتربعدم آف میشدی

😂😂نوشتم ممنون نوشت قربانت با ایموجی خنده منم جواب ندادم دیگه