2777
2789
سلام دخترای من با ۲۰ و۱۳ سال بعضی وقتها چنان باهم دعوا می کنند که من و پدرشون هاج و واح فقط نگاه شون ...

جدی؟؟؟

بچه های منم 7سال تفاوت سنی شو نه

12ساله و 5ساله

دلم خوش بود بزرگ بشن خانوم میشن دیگه

با حرف شما نا امید شدم دوستم😯

دخترم❤❤❤هلیااااااا
اول 8ساله دومی 2سال

تفاوت سنی شون زیاده که، سر چی دعوا میکنن، منم بچه هام نه سال تفاوت دارن باهم اصلا کاری ندارن با هم، انصافا دختر بزرگم مث ما مان باهاش رفتار میکنه

عشق یعنی همه بدونن برای اون چه کردی ولی خودش ندونه‌

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مشکل من اینه خونمون کوچیکه اتاق ندارن

فامیل ما هم مشکل اتاق داشتن یه چادر مسافرتی گذاشته بود کنار سالن خونشون یه لامپ هم داخلش کل اسباب بازیهاشون ریخته بود اون تو بازی میکردن مهمون هم میامد خونشون نامرتب نبود

جدی؟؟؟ بچه های منم 7سال تفاوت سنی شو نه 12ساله و 5ساله دلم خوش بود بزرگ بشن خانوم میشن دیگه با ح ...

عزیزم بچه های این دور و زمونه عجیب غریبن ...چند شب پیش سر ارث و میراث دعواشون شد ..همسرم یواشکی به من گفت بهتره زودتر تو خونه سالمندان برای خودمون جا بگیریم اینا ما رو نگهدار نیستند ..اگه قعطی بیاد مارو قطعا می خورند😆😆😆😆😆

یه روزی مثل همین امروز  نه موی سپید داشتم نه غصه و دغدغه برای فردا .درست مثل امروز  دخترم بی دغدغه مست جوانیم بودم و  در اوج ...  اما الان من می دونم که چقدر زمان زود می گذره... پس  دخترا و پسرای  من قدر لحظاتون رو خوب بدونید ((مادری))
تفاوت سنی شون زیاده که، سر چی دعوا میکنن، منم بچه هام نه سال تفاوت دارن باهم اصلا کاری ندارن با هم، ...

بزرگه هر چی برلیناله اون میگه بدش من حتی پوست شکلات

اونم لجباز تا منو دیوونه نکنه نمیده

پس چیکار کنم کوچیکه هیچی حالیش نیس اقلا اون میتونه کنار بیاد

نه اونم نمیتونه درکش کن کوچیکه هم بچه نیست بهش کار اشتباه کرد تذکر بده ببینه بزرگی فقط به اون نمیگی 

هیچ وقت یکیشون رو دعوا نکن اگه هم دعوا میکنی هر دوشون رو دعوا کن 

پسرم کوچیکه  حرف حالیش نمیشه

منم دوقلوهام دوسالو هشت ماهشونه

اگه واسه دو سه ساعت رفتارشونو یکم تغییر دادن..به قولت عمل کن ببرشون پارک ..بعد کاملا متوجه میشن رفتارشونم تغییر میدن 

میدونم سخته ولی شدنیه😊

خـداجـونم ممنونـم ازتـ ..به خاطر همسـر مهربـوونـ ..به خاطر دوقلوهای شیطـوونـ ..به خاطر نیم دونه ای که بهم هدیـه دادی و..پس گرفتیـ ..میدونم الان جاش بهتر از دلـ💔ـه منهـ ..لطفا مواظبش باشـ ..👼
عزیزم بچه های این دور و زمونه عجیب غریبن ...چند شب پیش سر ارث و میراث دعواشون شد ..همسرم یواشکی به م ...

ماشا الله بهشون خدا بهتون ببخشه

والا اگه فاصله شون کم بود صمیمی تر میشدن غمخوار هم بودن

من اشتباه کردم زیاد فاصله انداختم

اصلا با هم جور نیستن

کوچیکه هنوز بچه ست همبازی می خواد

بزرگه هم سن بلوغه نمی خواد بازی کنه

خدا به همه ی پدر و مادرا صبر بده

بچه داری و رعایت حقوق هر کدوم واقعا کار سختیه

هر کدوم یه جور حق دارن

خدا سایه ی شما رو هم روی سر گل دخترا نگهداره

دخترم❤❤❤هلیااااااا