2777
2789
عنوان

سزارین

1 بازدید | 20 پست

سلام به همگی خانما من خرداد 405 تاریخ زایمانم هست دکترم میگه چون زایمان اولت هست قبول نمیکنن سزارین باشی به شدت از طبیعی میترسم از الان دلهره و ترس وجود مو گرفته کسی دکتری میشناسه که قبول کنه سزارین بنویسه یا راهنمایی کنه

دکتر خودم . دکتر خوب و دقیقی هست خیلی هم با حوصله است ولی نمیدونم چرا قبول نمیکنه سزارین بنویسه

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

میتونی روانپزشک نامه بگیری که برات سزارین انجام بدن..البته فکر کنم نامه رو فقط بیمارستان خصوصی قبول کنه..

از دکترت بپرس بگو من فوبیای خون و زایمان دارم اگر نامه بیارم سزارین انجام میدین یا نه

ای کاش گاهی جای آدم ها با هم عوض میشد🖤✨

از الان به فکرش باش

چون یکی بود سزارین میخواست ماه آخر افتاده بود دنبال دکتر

هیچ کسم قبول نمیکرد چون ماه آخر بود میگفتن برو پیش همون دکتر که از اول تحت نظر بودی

به جای اینکه منتظر باشم کسی بیاد زندگیم تغییر بده و خوشبختم کنه خودم باید دست به کار بشم و خودم خوشبخت ترین کنم

فقط بیمارستان خصوصی قبول میکنه..منم ماه آخرممیخوام سزارین بیمارستان خصوصی برم چون به شدت از طبیعی میترسم

قبل از اینکه آدما رو قضاوت کنی یادت باشه زمین گرده..یه روزم تو توی این شرایط قرار میگیری پس مراقب باش.