2777
2789
عنوان

خودکار😐

1 بازدید | 35 پست

بچها یجا کار اداری داشتم یکی از مسئولای اداره ازم خودکار خواست بهش دادم بعد یادش رف بهم بده گذاشت رو میز، نمیدونم چه فعل و انفعالاتی تو مغزم رخ داد ک طی یه لحظه برگشتم گفتم میشه خودکارمو لطف کنین😐💔

بعدش خیلی خجالت کشیدم آخه یه خودکار بود دیگه نباید میگفتممم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پایمال کردن حق ریز و درشت نداره.کسی که امانت می گیره و نسبت به پس دادنش اهمال کاری می کنه باید شرمند ...

نه بنده خدا یادش نبود بعدشم عذرخواهی کرد

اتفاقا من از عذرخواهی کردنش بیشتر خجالت کشیدممم🥲

چه ربطییییی داره دختررررررر خوب کردی دانشگاه ما طرف یه چوب هم پیش استاد جا نمیزاره حقته ها مال خودتو

وقتی اومدیم بیرون شوهرم خندید گف من بودم نمیگفتم خودکارمو بده

نمیدونم واقعا آدم بعضی وقتا تو همین کارای کوچیک گیج میشه و همینا مصداق کارای بزرگ تره

میدونم که کار اشتباهی نبوده ولی خجالتش دست از سرم برنمیدارههه🥲🥲

ما کم رو ایم

من سر شب اسنپ گرفتم ۹۰ درصد هزینه رو اسنپ داد ۵ تومن مونده بود ۵ تومن رو دادم راننده معذرت خواهی کردم میگم توروخدا ببخشید بقیه شو اسنپ داد🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂

وَلِربِکَ فاصبِر؛ این بار هم به خاطر من صبوری کن🌠

نه بنده خدا یادش نبود بعدشم عذرخواهی کرداتفاقا من از عذرخواهی کردنش بیشتر خجالت کشیدممم🥲

اینکه چی یاد آدم بمونه و چی یادش نمونه رابطه مستقیم با میزان اهمیتی داره که موضوع برای شخص داره.

اگر ادای امانت تو ذهن کسی خیلی مهم باشه تو همون حین استفاده اش هم پیوسته فکر اینه که به قدر ضرورت و با مراقبت ازش استفاده کنه و در اولین فرصت برش گردونه.