2821
2789

برای لاغری اصولی و بدون عوارض و ماندگار نیاز هست که مشکلات بدنتون رفع بشه با اصلاح مزاج بصورت اصولی و بدون عوارض هست

مشاوره در زمینه بیماریها و مشکلات سلامتی ،از طریق زبانشناسی اصلاح مزاج و پاکسازی بدن برای زبانشناسی تو پیام رسانهای روبیکا واتساپ تلگرام پیام بدین تا شرایط ارسال عکس زبان براتون ارسال بشه ۰۹۳۶۶۰۵۵۳۱۶ ، @hoseinpour03

برای لاغری اصولی و بدون عوارض و ماندگار نیاز هست که مشکلات بدنتون رفع بشه با اصلاح مزاج بصورت اصولی ...

من تحت نظر پرشکم همه ی ازمایشا و سونوی قبل تزریق رو انجام دادم و کاندید بودم

كاربر قديمي سال ٩٥هستم🌱

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

من تحت نظر پرشکم همه ی ازمایشا و سونوی قبل تزریق رو انجام دادم و کاندید بودم

از نظر طب سنتی وقتی اضافه وزن پیش میاد یعنی بدن دچار غلبه سردی یا بلغم میشه

معده سرد میشه ، یبوست میگیری، پریودات مشکلدار میشن، استرس داری همه اینا با اصلاح مزاج رفع و بدن به سمت تعادل و گرمی که میره لاغر میشی

مشاوره در زمینه بیماریها و مشکلات سلامتی ،از طریق زبانشناسی اصلاح مزاج و پاکسازی بدن برای زبانشناسی تو پیام رسانهای روبیکا واتساپ تلگرام پیام بدین تا شرایط ارسال عکس زبان براتون ارسال بشه ۰۹۳۶۶۰۵۵۳۱۶ ، @hoseinpour03

عزیزم انجام بده ول کن طب سنتی رو من ندیدم تاحالا کسی با طب سنتی لاغر شده باشه🤣 همش حرف

این کاربر رو نمیشناسم حالا، ولی یه عده عادت کردن توی هر تاپیک مرتبط به پزشکی و بیماری و سلامتی، از غربالگری جنین گرفته تا چاقی تا بیماری سخت و ...، میان میگن طب سنتی و اسلامی جوابشه، کار اشتباهی کردی، فلانی سرطان داشت با سنبل الطیب درمان شد و ...

[کاربران آقا درخواست دوستی ارسال نکنند]

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز