2777
2789

صاحبخونمون زنگ زده به شوهرم گفته ۵۰شصت تومن به رهن خونه اضافه کنین وگرنه....

مگه خبره؟تا کجا میخوایم بریم؟

بی انصاف ۵اردیبهشت سالمون بود نگفت برین حالا که بعد۱۱ماه کارگر گرفتم رفتم خونه روتمیز کردم اتاق بچه رو چیدم اینجوری کرد...

شوهرم میگه تخت و کمد ومبلارو بفروشیم بریم خونه مامانت تا آذر که سال مستاجرمونه بگیم برن بریم خونه خودمون😔😔

هنوز تو شوکم مگه چقد اجاره ها رفته بالا...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

50.60میلیون  

کجایی شما؟چقدر رهن دادید؟

پس جهنم اینه!                                                         هرگزبه این شکل درباره ش فکرنمی کردم !              یادتون هست: گوگرد،سیخ،آتیش....                          آه!                                                           عجب حرف های مضحکی سال ها درمغزمان فروکردند .                احتیاجی به سیخ نیست!       حالا فهمیدم جهنم  همان زندگی اجباری با احمق های اطرافه....!

هیچ وقتتتتتتت هیچ وقتتتتتتتتتتتتتت به حدسیات خودتون و حرف صاحبخونه اعتماد نکنید هر وقت سالتون تموم شد همون لحظه قانونی تمدید کنین یا بلند شین!من خیلی بد دیدم از این جماعت!

اجاره هم بالا رفته ولی نه دیگه 50-60 تومن!!!چه خبره!!!!!!

پاندا در 10 قدمی رسیدن به سلطنت!