2789
عنوان

علاقه داشتن

81 بازدید | 15 پست

یه دختری هست مغزمو درگیر خودش کرده به خودم میام میبینم تو هر دفتری یا چشماشو کشیدم یا صورتشو دوست دارم تک تک جزئیات صورتش رو مرور میکنم عطرش موهاش هر بار ذهنم میخواد نقصاشو شفاف کنه یه چیزی نمیزاره هم کلاسیمه نمیگم زیباترین دختر دنیاست ولی ذهنم به جز اون به کسه دیگه ایی نمیتونه فکر کنه باعث شده بخوام آدم بهتری باشم بیشتر برای زندگیم تلاش کنم ولی تو خودم نمی بینم ازش بخوام باهام هر چند میدونم اونم دلش میخواد ولی بعضی وقتی آدم خودش می دونه وقتی از نظر مالی و احساسی پیشرفت نکرده نباید مزاحم طرف بشه در کل نمیدونم چه حسیه ولی هر چی هست مغزو از کار میندازه میخوام هر چی میخواد براش فراهم کنم کنارش باشم فقط برای من باشه منم فقط برای اون ولی زندگیه دیگه ادم نباید همیشه به دلش گوش بده

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چه قشنگ

خوشبخت بشین

خداوندا... تکیه گاه بی نشانی باش برای آنان که نمی خواهند ضعفشان دیده شود اما در دل سخت محتاج تو هستند.... اللهم عجل لولیک الفرج❤️✨️برای حاجتم ی دونه صلوات میفرستی      #خلیج_همیشه_فارس

چند سالته ...از حست بهش بگو ....اگه اوکی بود باهات ... تلاشتو بکن اول برای پیشرفت خودت و بعد برای رسیدن به اون

تا میتوانم ...... به لبخندها و شیطنت های دخترانه ام ...... ادامه میدهم.....! هنوز..... هیچکس لیاقت خانم شدنم را ندارد! ....

چند سالته ...از حست بهش بگو ....اگه اوکی بود باهات ... تلاشتو بکن اول برای پیشرفت خودت و بعد برای رس ...

تو خودم نقص های زیادی میبینم شغل پایداری ندارم با اینکه مستقلم ولی یکم فشار زیاد شده به خاطر گرونی بعدشم یکم مشکل دارم باید حلشون کنم

تو خودم نقص های زیادی میبینم شغل پایداری ندارم با اینکه مستقلم ولی یکم فشار زیاد شده به خاطر گرونی ب ...

امیدوارم شرایطت جوری پیش بره که بهش برسی

تا میتوانم ...... به لبخندها و شیطنت های دخترانه ام ...... ادامه میدهم.....! هنوز..... هیچکس لیاقت خانم شدنم را ندارد! ....