2789
عنوان

خانما به پسره گفتم دوستم خیلی خوشگله گفت بیا باهم گروه بزنیم شات

| مشاهده متن کامل بحث + 3950 بازدید | 265 پست
مردک خودشیفته سمی🤣🤣

تازه 30سالش هم بودا

بچه هم نبود

اینقد چرت و پرت میگفت

میگفت مثلا دختری لاکاش پریده باشه خیلی چندشه

یا رژ بد بزنه

خاله زنک

یه زنبور هیچ وقت وقتش را تلف نمیکنه که به مگس توضیح بده عسل از عن بهتره 😉 اگه جایی جواب بی احترامیت ندادم اینو 2بار بخون انرژیم برای چیزهای مهم تر میزارم 🥹😘 وقتی یکی هیچی برای افتخار کردن نداشته باشه، به قومیتش افتخار میکنه..

ولی از سادگی خودم دارم حرص میخورم باز خداروشکر تموم شد

اینا همه درس و عبرت

خوشحال باش ک زود درس گرفتی

آقای سعدی چطوری یه عالم دردِ دوری و لانگ دیستنس رو تو این یه بیت جا دادی؟در طالع من نیست که نزدیک تو باشم می‌گویمت از دور دعا، گر برسانند.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

شوهر کردی نری بگی متعجبم هیچ زنی از زیبایی یه زن دیگه پیش معشوقش نمیگه

ولی اگه اون مرد بود میگفت تو خودت قشنگ تری

نه که اینجور بگه

در کل ذاتش مشخص شد که هوله

یه زنبور هیچ وقت وقتش را تلف نمیکنه که به مگس توضیح بده عسل از عن بهتره 😉 اگه جایی جواب بی احترامیت ندادم اینو 2بار بخون انرژیم برای چیزهای مهم تر میزارم 🥹😘 وقتی یکی هیچی برای افتخار کردن نداشته باشه، به قومیتش افتخار میکنه..

چه دایی عوضی داری که چشمش دنبال متاهل بودهباز مجردا ازین غلطا کنن میگیم متعهد نیستن

کسی ک خائن باشه و عادت کنه بعدم ک متاهل بشه هم مگ میتونه جلو خودشو بگیره بالای ۹۰درصد دوباره مثل مجردی میشه

فرصت ها رو از دست نمیده دیگ

مردا اینجوری ان از ی خشگل نمیگذرن

البته ۹۹درصدشون

حالا یا علنی میفتن دنبال طرف یا یواشکی یا آرزوشو دارن جراتشو ندارن

اینا همه درس و عبرت خوشحال باش ک زود درس گرفتی

واقعا خداروشکر

شوهر کردی نری بگی متعجبم هیچ زنی از زیبایی یه زن دیگه پیش معشوقش نمیگه

دقیقا

من یکبار پارتنرم گفتم دوست دختر قبلیت چه شکلی بود گف بد نبود ... تا چند روز باهاش قهر بودم🫤😂

تازه 30سالش هم بودا بچه هم نبود اینقد چرت و پرت میگفت میگفت مثلا دختری لاکاش پریده باشه خیلی چندشهیا ...

یاخدا😳😳😳😳😳 این دیگه چه سمی بوده.. خواهرانه بت بگم از این به بعد خواستی کسیو امتحان کنی همون از در خوشگلی دوستت تعریف کن و ذات و شخصیتشو بشناس ولی ازدواج کردی با همسرت از زیبایی یا خانومی یه نفر دیگه صحبت نکن اینو یادت نگه دار قبل ازدواج این ترفندو به کار بنداز بعد ازدواج نه😁

ولی اگه اون مرد بود میگفت تو خودت قشنگ تری نه که اینجور بگه در کل ذاتش مشخص شد که هوله

گول حرف پسرا رو نخور

شوهر سابقم جلوم قسم میخورد گریه میگفت ی تار مو گندیده ات ب این هرزه های خیابونی نمیدم

کل موهام داد

با هرکی رسید رابطه گرفت

اخرم خودش گفت نمیتونم هر زنی ببینم باید یبار...کنم

یا تحمل کن یا برو طلاق بگیر منم جدا شدم

اسی ولی این برمیگرده بازم دیگه خودتو همت خودت باهاش چیکار کنی

نه بابا فکر نکنم باز بیاد

من هرموقع بهش میگفتم تو هولی

تازه بهش بر میخورد

شاتارا بزارم کسی هست ببینه؟

چون باید خط بزنم

چون فحش توشه

یاخدا😳😳😳😳😳 این دیگه چه سمی بوده.. خواهرانه بت بگم از این به بعد خواستی کسیو امتحان کنی همون از ...

حالا خودشم همچین مالی هم نبود

ولی خدایی نمیدونستم بده 😁