2777
2789
عنوان

تو تاپیک همه میرین جز من

53 بازدید | 5 پست

من شاخ دارم یا دم

هیچکس منو نمیخاد چقدر خرم میام اینجا درددل کنم 😭

کاربر قدیمی هستم🌊🪄برامـ مهمـ نیستـ ڪـہ بهتر از تـو وجود داشتـہ باشـہ یا نـہ مهمـ اینـہ ڪـہ هیچـڪـے تـو نمیشـہ!:)🐥🍂️ 

خسته شدم از این زندگی

من رشتم کامیپوتره چهار ترم دیگع درسم تموم میشه لیسانس میگیرم

میرم یه مغازع ماهی پنج تومن حقوقمه ک خیلی کمه

رفتم ناخن کاری یاد گرفتم اما من فوبیای خون دارم خون ببینم از حال میرم با استرس کار کردم ولی به دردم نمیخوره دستام میلرزه از ترس

حالا میخاستم پولامو جمع کنم وسایل ناخن کاری مثل لاک اینا بگیرم ولی خانوادم گفتن نه ب دردت نمیخوره برو شینیون کار شو حدودا 25میلیونه امروز صبح مامانم میگه نه نمیخاد بری درست بخونو و....چون خودش نخونده میگع تا فوق لیسانسو دکترا بخون ولی من نمیخام من نمیخام چیزی کندارن به زور ب من تحمیل کنن هرکار دختر خالمو دختر دایی مامانم انجام بدن منم باید انجام بدم خواستم بینیم عمل کنم پرید رفت اون عمل کرد

خواستم رانندگی یاد بگیرن گواهینامه گرفتم سریع ماشین فروختن خسته شدم دانشگاهی ک دوس نداشتم فرستادنم دیگه حالم از همه چی بهم میخوره😭😭😭همش آرزوهای اون باید برآورده بشه بخدا انگار ن انگار من بچشم حسودیش میشه 😭😭

کاربر قدیمی هستم🌊🪄برامـ مهمـ نیستـ ڪـہ بهتر از تـو وجود داشتـہ باشـہ یا نـہ مهمـ اینـہ ڪـہ هیچـڪـے تـو نمیشـہ!:)🐥🍂️ 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

کامپیوتر اتفاقا رشته خوبیه

ولی تو باید صد درصد کنار دانشگاه دوره ببینی ایده داشته باشی برای خودت کامپیوتر حول ایده میچرخه

ولی الان عصر تکنولوژی و هوش مصنوعی هست و تو باید چندپله جلوتر از مردم عادی باشی

شنیونم که راحت نیست بابا تو بری کلی دوره بعد حالا بیا مشتری پیدا کن دست توی اینکار زیاد شده

آنه ! تكرار غريبانه ي روزهايت چگونه گذشت وقتي روشني چشمهايت در پشت پرده هاي مه آلود اندوه پنهان بود./ اینکه گناه هایی که ما انجام میدیم با گناه های بقیه فرق داره دلیل نمیشه که ما خوب باشیم و اونا بد!

یعنی دوست داری درس نخونی بری ارایشگربشی؟

یادمان باشددنیازنگ اخرنیست زنگ بعدحساب داریم.بهترین انسان ازعملش شناخته میشه وگرنه سخنان خوب بردیوارهاهم نوشته میباشد.پنج فریب شیطان:هنوزجوانی خوش بگذران،زندگی طولانی است پس لذت ببر،هنگام عصبانیت آرام نمان،همه اینکارهارومیکنندپس عیبی نداردتوهم بکن،خیلی گناهکاری دیگه آدم خوبی نمیشوی پس به گناهان ادامه بده... برای ظهوراقاامام زمان اللهم عجل لولیک الفرج