2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چرا

عزیزم میام اینجا وقتمو میزارم از درسم و زندگیم میمونم . اینجاهم که جوش یه جوری شده 

به لطف الهی من تمام مراحل آزمون قضاوت رو با موفقیت پشت سر میزارم و یه دادیار موفق میشم
خوبی عزیزممم؟؟؟چه خبراکم پیدایی،نی نی خاله خوبه؟؟

هعی خاهردمیگذرونیم مریض شدم تو خونه۱۶روزه بیرون نرفتم شبا پسرم نمیخابه روزا میخابه بعد زایمان بواسیرم بیشتر شده خونریزی میکنه بخیه ام درد میکنه مچ دستم چن روزیه نمیتونم تکون بدم حوصله غذاخوردن و پختن ندارم دیگه از چی بگم برات😢مسیحا هم خابیده بیدار میشه میپیچه ب خودش بازم میخابه نفخ کرده 😭

من اگر خسته شبی یک تنه ایران بودم..من اگر لحظه پایانی انسان بودم....خاطرات تو منو زنده نگه داشته هنوز..وسط بی تو ترین نقطه زندان بودم♥️
هعی خاهردمیگذرونیم مریض شدم تو خونه۱۶روزه بیرون نرفتم شبا پسرم نمیخابه روزا میخابه بعد زایمان بواسیر ...

عه واااااعزیزممم،خدابدنده،ناراحت شدم،،،شربت بده،بهش،کریپ میکسیچر،،شربت بی رنگه زودخوب میکنه،،،خودتم باخوردن تقویت کن،،،

یه پسردارم شاه نداره ازخوشگلی تا نداره 
عه واااااعزیزممم،خدابدنده،ناراحت شدم،،،شربت بده،بهش،کریپ میکسیچر،،شربت بی رنگه زودخوب میکنه،،،خودتم ...

میگن ب جای گریپ عرق نعنا بده بد نیس ضرر نداره؟؟من اشتها ندارم حال غذا پختنم ندارم از دیروزه هیچی نخوردم فک کنم افسرده شدم

من اگر خسته شبی یک تنه ایران بودم..من اگر لحظه پایانی انسان بودم....خاطرات تو منو زنده نگه داشته هنوز..وسط بی تو ترین نقطه زندان بودم♥️
میگن ب جای گریپ عرق نعنا بده بد نیس ضرر نداره؟؟من اشتها ندارم حال غذا پختنم ندارم از دیروزه هیچی نخو ...

عرق نعنایه ذره بدی بدنیست،،،نیم قاشق چایخوری،،عزیزممم،اره دیگی افسردگی بعداززایمامته،،بروبیرون بگردخونه نمون خونه فک وفامیلی مادرشوهری مامان خودت

عرق نعنایه ذره بدی بدنیست،،،نیم قاشق چایخوری،،عزیزممم،اره دیگی افسردگی بعداززایمامته،،بروبیرون بگردخ ...

شاید باور نکنی حال بیرون رفتنم ندارم کارم شده شیر دادن پوشک عوض کردن لالایی گفتن و چرت زدن نمیفهمم روزا چجوری میگذره ی خاهرم و مادرم اینجاس خاهرم ک شاغله خونه نیس مامانمم بچه های خاهرم پیششن حوصله شلوغی رو ندارم نمیرم

شاید باور نکنی حال بیرون رفتنم ندارم کارم شده شیر دادن پوشک عوض کردن لالایی گفتن و چرت زدن نمیفهمم ر ...

عزیزممممم ،بچه داری همینه دیگه،قربونت برم سخته،،ادم وقت سرخاروندنم نداره ،،،ایشالااین روزام میگذرنم تموم میشه ،،،، فقط فقط،،بفکرخودت باش،

عزیزممممم ،بچه داری همینه دیگه،قربونت برم سخته،،ادم وقت سرخاروندنم نداره ،،،ایشالااین روزام میگذرنم ...

چی بگم امیدوارم زودتر بگذرن فقط😢😘