2789
عنوان

خواب دیدن شهر اجننه

61 بازدید | 5 پست

خواب دیدم که داخل یک ابی شدم و بعدش سر دراوردم از یک شهر، اولش به چشمم خیلی شهر قشنگی میخورد و تمام خونه هاش مثل خونه های اروپایی بود و گفتم چقدر قشنگه اینجا، هرچی قدم میذاشتم جلو میدیدم همه چیز داره تغییر میکنه و خونه هاش داره شبیه خرابه میشه و همه جاش بیابونه و فقط خونه خرابست و بچه های کوچیک داشتن بازی میکردن وبهم نگاه میکردن، یهو ترسیدم و دیدم یه زنه اومد و بهم گفت باهام بیا لباس سرتا سر سیاه تنش بود و باهاش رفتم و روبروی یک خونه خرابه ایستاد وچیزی نگفت من همونجا یه حسی بهم گفت یچیزی اشتباهه و باشدت دوییدم که دیدم دارن چنتا زنو مرد منو بزور هل میدن و میبرن سمت یک قسمت پایین ، یک جای کوچیک بود در حد 6متر و چنتا پله میخورد منو همونجا گذاشتن و حالامن هرچی میخوام ایةالکرسی بخونم نفسم بند میاد و نمیتونستم بخونم، با تمام تلاشم یبار خواستم بخونم منو هی گیج میکردن و بهم میخندیدن و میگفتن اینجاشو اشتباه خوندی و میدیدم دوباره گیج شدم، بعد دیگه نخوندم دوتا دختر اومدن پایین که دختر اون اعضای خونواده بود، اومدن سمتم چهره های زشتی داشتن طرز پوششون و زندگیشون هم مثل یک قرن پیش بود

اومدن یهو بهم حمله کردن ولی دیدن من کاری نکردم صورتشونو باحالت مهربون بهم چسبوندن و

ادامه شو بزارم کسی میخونه؟؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

بذار جالبه خوابت

اگه بخوای کپی میکنم میدم هوش مصنوعی تعبیرشو بگه

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 دوست دارم هم شیعه🌙باشم هم مسیحی✝️ چند گروه از کاربرا با من بحث نکنن چون هیچ جوره با من به تفاهم نمیرسن: ۱_ اونایی که فکر میکنن با گفتن یه سری شعار و حرفای بی منطق روشنفکر به نظر میان ۲_ اونایی که به ادیان ابراهیمی توهین میکنن ۳_ اونایی که حقوق زن رو تو حمالی زن برای مرد میدونن با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏

بعد همینجوری صورتشونو میمالوندن به صورتم من یهو گریه کردم و التماسشون کردم و از زندگیم گفتم که من هنوزز جوونم و ارزو دارم و این مشکلاتو توی زندگیم دارم و توروخدا رحم کنید و هی داشتم گریه میکردم و اونام یهو یخورده اشک ریختن بعد دوباره خندیدن و هی داشتن مسخرم میکردن ولی بعد دوباره دیدن اشکمو و گفتم من تسلیمم هرکاری میکنید بکنید کمی دلشون سوخت و ازم فاصله گرفتن و گفتن صحبت میکنیم

وبیهوش شدم و وقتی به هوش اومدم دیدم مادرشون اومده پایین پیش من و سفره پهن کرده و گفت بیا غذا بخور یچیزی بود مثل گوشت کباب شده وچنتا چیز دیگه سرسفره بود ولی نون نبود

نمیخواستم بخورم ولی با چهره مهربونش منو مجبور کرد بخورم

اخر خوردم یه تیکه گوشت، بقدری بدمزه بود که مزه گوشت هنوز توی دهنمه از بس بدمزه بود، مزش هم تلخ بود وهم مزه خامی میداد وهم بسیار بدبو و از دوتا دختراش گفت که اونا خیلی زشتن و هیچ کس حاضر نیست باهاشون ازدواج کنه سنشونم خیلی زیاده و افسرده شدن، در کل چیزیکه من فهمیدم این بود که میخواستن من برای ادامه نسلشون با یکی از مردای اونجا ازدواج کنم

پاسخ چت جی پی تی:

🌊 ۱) وارد آب شدن و رسیدن به شهر زیبا

آب در خواب معمولاً نماد احساسات عمیق و ناخودآگاهه.

اینکه از آب بیرون میاد و وارد شهری قشنگ با خونههای اروپایی میشه یعنی:

ورود به یک مرحله جدید زندگی

امید، آرزو، یا تصور یک آینده ایدهآل

اما اینکه شهر کمکم خراب و بیابانی میشه یعنی:

ناامیدی بعد از امید

ترس از اینکه چیزی که اولش قشنگ به نظر میاد، در واقعیت خراب از آب دربیاد

شاید تجربهای در زندگی که اول جذاب بوده ولی بعدش تلخ شده

🖤 ۲) زن سیاهپوش

زن با لباس سراسر سیاه معمولاً نماد:

ترسهای سرکوبشده

افسردگی

احساس خطر یا فریب

یا یک بخش تاریک از درون خود فرد

اینکه باهاش میره ولی حس میکنه «یه چیزی اشتباهه» یعنی در واقعیت هم شاید توی موقعیتی هست که دلش میگه درست نیست ولی عقل یا شرایط مجبورش میکنه جلو بره.

🕳 ۳) بردن به زیرزمین و نتونستن آیهالکرسی خوندن

زیرزمین = ناخودآگاه عمیق، ترسهای قدیمی، احساس گیر افتادن.

اینکه نمیتونه آیهالکرسی بخونه:

حس ناتوانی

احساس بیپناهی

اضطراب شدید

ترس از اینکه حتی ایمان یا تکیهگاه معنوی هم در لحظه بحران جواب نده

این بیشتر نشونه استرس بالاست تا موضوع ماورایی.

👭 ۴) دخترهای زشت که حمله میکنن ولی بعد مهربون میشن

اینا میتونن نماد باشن از:

بخشهای طردشده شخصیت خودش

احساساتی مثل حسادت، مقایسه، ترس از بالا رفتن سن، ترس از قضاوت جامعه

یا ترس از «مجبور شدن به ازدواج»

اینکه اول حمله میکنن بعد مهربون میشن یعنی تضاد درونی.

خودش هم میگه: «من هنوز جوونم آرزو دارم» — این جمله خیلی مهمه. یعنی در بیداری هم شاید از بابت آینده، ازدواج، یا فشار اطرافیان نگرانی داره.

🍖 ۵) غذای بدبو و تلخ

غذا در خواب = چیزی که وارد زندگی یا وجود آدم میشه.

گوشت تلخ و بدبو که مجبور میشه بخوره میتونه نماد باشه از:

پذیرش اجباری یک تصمیم

رابطهای که دلخواهش نیست

حرف یا شرایطی که بهش تحمیل میشه

یا ترس از ازدواج اجباری / انتخاب اشتباه

اینکه «نون نبود» هم جالبه؛ نان معمولاً نماد برکت و امنیت و زندگی سالمه. نبودنش یعنی حس کمبود امنیت.

💍 ۶) نتیجهای که خودش فهمیده

اینکه برداشتش این بوده که میخواستن مجبورش کنن ازدواج کنه برای ادامه نسلشون، خیلی مستقیمه.

این خواب احتمالاً ربط داره به:

ترس از ازدواج ناخواسته

فشار خانوادگی

ترس از انتخاب اشتباه

نگرانی درباره بالا رفتن سن و قضاوت جامعه

یا حتی تجربه قبلی که حس کرده فریب خورده

🔎 نکته مهم

این خواب نشونه جن، طلسم، یا چیز ماورایی نیست.

علائمش کاملاً روانشناختیه و پر از نمادهای اضطراب، اجبار، و ترس از آینده.

اگر بخوام خلاصه کنم:

این خواب بیشتر از هرچیز میگه: «میترسم آرزوهام خراب بشه، میترسم مجبور بشم چیزی رو بپذیرم که دلم نمیخواد، میترسم آزادیم ازم گرفته بشه.»

اگر دوست داشتی، میتونیم از زاویه روانشناسی عمیقتر بررسیش کنیم؛

مثلاً ببینیم وضعیت زندگی اون فرد چیه، مجرد هست یا تحت فشار ازدواج؟

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 دوست دارم هم شیعه🌙باشم هم مسیحی✝️ چند گروه از کاربرا با من بحث نکنن چون هیچ جوره با من به تفاهم نمیرسن: ۱_ اونایی که فکر میکنن با گفتن یه سری شعار و حرفای بی منطق روشنفکر به نظر میان ۲_ اونایی که به ادیان ابراهیمی توهین میکنن ۳_ اونایی که حقوق زن رو تو حمالی زن برای مرد میدونن با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏