2777
2789
عنوان

مستاجری

1 بازدید | 17 پست

سلام بچه ها میشه بیاین

هنوز سالم نشده به صاحب خونمون گفتم میخوام پاشم گفت اوکی بگرد خونه پیدا کن یک ماه به من فرصت بده حالا که پیدا کردم میگه تا مستاجر پیدا نکنم نباید پاشی از قرار دادش ۵ ماه مونده کسی مشکل اینطوری داشته ؟؟؟

چکار کنممممم

دلبندممم....من فقط دلم روی دل تو بندمیشود                                                                                                         (N  ❤  B)
حق با صاحب خونه ست چون شما دارید زودتر از موعد قرارداد پامیشید

خوب من گفتم میخوام پاشم خودش گفت باشه

دلبندممم....من فقط دلم روی دل تو بندمیشود                                                                                                         (N  ❤  B)

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

و اینکه زودتر از اینکه شما دنبال خونه باشید باید صاحب خونه تون رو در جریان قرار میدادید و الان هم چو ...

یک ماه بهش مهلت دادم دیگههه

وقتی که به صاحب خونه گفتی میخوام بلندبشم گفت مشکلی نداره بایدهمون موقع میرفتی بنگاه اونجاهم خبرمیداد ...

اره اشتباهم همین بود ولی پیامک هاشو دارم

با این حال بنظرم چند ماه دیگه هم صبر کن تا سر موعد قرارداد

تابستون خیلییی گرون میشه این خونه هم از دستم میره

درصورتی که من قبلش گفته بودم میخوام برم شهرستان گفت مشکلی نداره

نمیدونم والا فکر کنم باید صبر کنی تا ۵ ماه تموم بشه یعنی چکار کنه ؟ اخه شما تو خونه هستی نمیشه که مث ...

کابینت هاش مشکل داره کولرش اصلا نمیرسه

کابینت هاش مشکل داره کولرش اصلا نمیرسه

کابینت گرونه متاسفانه باید اول که میومدی باهاش حرف میزدی ببینی عوض میکنه ؟ چون شما اون طوری خونه رو پسند کردی

امیدوارم هرچی خیر براتون پیش بیاد عزیزم