2821
2789
عنوان

خود مردا آنقدر دنبال این نیستن

147 بازدید | 10 پست

خود مردا آنقدر دنبال قیافه نیستن که ننه و آبجی و دور و بری هاشون...

یا دخترا هرروز نشستن به یه جای خودشون گیر میدن دستکاری میکنن

وجدانا مردا اونقدرا هم براشون مهم نیست اگه شما ها آنقدر عیب رو خودتون و بقیه نذارید😐

I will always love you❤️💖💗

مردا فقط جذب زنای زیرک و مستقل میشن ، و از زن ساده لوح هم خوششون نمیاد

چهره اونقدرا براشون مهم نیست هرکی زرنگ بود براشون جذابه

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش سه ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

مردا فقط جذب زنای زیرک و مستقل میشن ، و از زن ساده لوح هم خوششون نمیاد چهره اونقدرا براشون مهم نیست ...

اصلا نمیدونم چرا زنها آنقدر درگیر اینن که چجوری باشن مردا خوششون بیاد

بابا همونی باشید که هستید فقط اخلاق های خوبتون رو تقویت کنید اخلاق های بد رو بزارید کنار، تلاش کنید انسان شایسته ای باشید فارغ از سلیقه ی مردها، بالاخره یکی خوشش میاد ازتون... قرار نیست همه یه فرمت رو بپسندند که

اصلا نمیدونم چرا زنها آنقدر درگیر اینن که چجوری باشن مردا خوششون بیادبابا همونی باشید که هستید فقط ا ...

از کدوم نسل مردا میگی!! یک عده مردا سمی ک اصلا خودشون هم نمیدونن چی میخوان فقط شدن بلای جان

هرکسی مشکل حقوقی و ساده تر بگم دادگاهی احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده کمک کردن غیرمالی از علاقه های قلبیم هست حضورم درهرپرونده ای تاحالاشکر خدا باخت نداشته !!! چون ما با پروردگار معامله میکنیم نه بنده هاش با خدا فقط زد و بند کنین همش سوده [واقعیت میگه هزارنفر از وکیل های محترم هم به من نمیتونن اصلا برسن]بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از خدات وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه قلب داشته باشه ولی نه [وجدان]هیچ وقت کسی قضاوت نکن! اگرقضاوت کردی فقط برای اینکه گناهاتش باگناهات توفرق داره، انسانیت و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی داشتن سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست انسانیت گاهی یک لبخندهس یک آرامش امنیت ک محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم که به احساسات و روح یک انسان غمگین سقوط رسیده آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی هاباشه

از کدوم نسل مردا میگی!! یک عده مردا سمی ک اصلا خودشون هم نمیدونن چی میخوان فقط شدن بلای جان

قبول دارم

ولی خود زنها هم مقصرن تا حدی

نه فقط در نقش دختر دم بخت یا همسر، در نقش مادر یا خواهر هم همینطور

اونجور که باید مردها رو درست تربیت نمیکنن

زیادی از خودمون ایراد می گیریم

به جای تمرکز روی رشد فردی فقط دنبال اینیم چی کار کنیم مردا از ما خوششون بیاد

همشم نتیجه ی عکس داره

قبول دارمولی خود زنها هم مقصرن تا حدینه فقط در نقش دختر دم بخت یا همسر، در نقش مادر یا خواهر هم همین ...

آفرررین چقدررر نکته زیبااا اشاره کردین تربیت بچه!! اونم فقط بلید اول سواد تربیت بچه یاد بگیرن بعد اگر تایپ هم و درک تفاهم هم بودن اون زن و شوهر بعد اقدام به بچه کنند

@ziba_jooni شماهم نظرتون بگین

هرکسی مشکل حقوقی و ساده تر بگم دادگاهی احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده کمک کردن غیرمالی از علاقه های قلبیم هست حضورم درهرپرونده ای تاحالاشکر خدا باخت نداشته !!! چون ما با پروردگار معامله میکنیم نه بنده هاش با خدا فقط زد و بند کنین همش سوده [واقعیت میگه هزارنفر از وکیل های محترم هم به من نمیتونن اصلا برسن]بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از خدات وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه قلب داشته باشه ولی نه [وجدان]هیچ وقت کسی قضاوت نکن! اگرقضاوت کردی فقط برای اینکه گناهاتش باگناهات توفرق داره، انسانیت و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی داشتن سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست انسانیت گاهی یک لبخندهس یک آرامش امنیت ک محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم که به احساسات و روح یک انسان غمگین سقوط رسیده آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی هاباشه

اصلا نمیدونم چرا زنها آنقدر درگیر اینن که چجوری باشن مردا خوششون بیادبابا همونی باشید که هستید فقط ا ...

اصلا نمیشه رو کسی حساب باز کرد

همه چی عوض شده..

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش سه ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز