2777
2789
عنوان

مشکل موهام داره دیوونم میکنه

238 بازدید | 17 پست

سلام خانوما من موهای بلندی دارم تا پایین شونه هام و حجم خوبیم داره خیلی پرپشته ولی متاسفانه چند وقته خیلی ریزش پیدا کرده و انتهای موهام موخوره گرفته و خیلی بهم گره میخورنو و میریزن حالا چیکار کنم؟ چه قرصی بخورم دیگه نریزه و اینکه برای موخوره هاش چیکار کنم؟؟

برای خوشبختیم یه صلوات مهمونم کنید🌹

موخوره ها؛ کوتاه کنید

قرص اکوفان

شامپو کلوران کنین

((البته اگر مشکل تون هورمونی نباشه))

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واسه موخوره بايد نوك گيرى كنى،ريزشش هم بايد ببينى دليلش چيه،قرص زينك پلاس بخور و سبوس برنج رو با ماست قاطى كن روزى دو وعده بخور

بگو ستاره دردانه                                            در انزواى رصدخانه                                         كدام كوزه شكست آنروز؟                                  كه با گذشتن نهصد سال                                 هنوز حلقه دستانش به دور گردن خيام است....
موخوره ها؛ کوتاه کنید قرص اکوفان شامپو کلوران کنین ((البته اگر مشکل تون هورمونی نباشه))

ینی اگه هورمونی باشه چی میشه؟🤤 چجوری بفهمم هورمونیه یا نه

ینی اگه هورمونی باشه چی میشه؟🤤 چجوری بفهمم هورمونیه یا نه

آزمایش بدید مشخص میشه

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

اول از خون بده ببين كمبود اهن و ايروييد و كل اينا رو نداري هورمونات بي مشكل كيست نداري استرس نداري اگه از همه اينا درست اومدي بيرون هر ماه برا اصلاح ميري نوك گيري م بكن برا موخوره هات و قبل از حمام سركه سيب رو موخوره ها اسپري كن و براي ريزشتم هم به شامپوت توجه كن كلوران ضد ريزش فرانسوي گرونه ولي محشره الپسين هم خيلي خوبه و اينكه قرص اهن و زينك يه روز در ميون و  قرص اكوفان سيستم ب شيش و هير فوليك كه محشره ديگه روزي دوتا اينا تموم تجربه سالها ريزش مو من و هزاران دكتره 😍😍😍😍

....!هیچ کس احساسم را نفهمید. ..!
اول از خون بده ببين كمبود اهن و ايروييد و كل اينا رو نداري هورمونات بي مشكل كيست نداري استرس نداري ا ...

خیلی خیلی ممنونم عزیزم😙😙

خیلی خیلی ممنونم عزیزم😙😙

خواهش عزيزم هيرفوليك و كلوران معجزه كننده س سر يه هفته اگه مشكل نداشته باشي البته هر مشكل كوچيكي م باشه اونقدري تاثير نداره

....!هیچ کس احساسم را نفهمید. ..!
خواهش عزيزم هيرفوليك و كلوران معجزه كننده س سر يه هفته اگه مشكل نداشته باشي البته هر مشكل كوچيكي م ب ...

باشه عزیزم امروز حتما میخرم بازم مرسی

خیلی ممنون عزیزم. اگه برفرض هورمونی باشه درمان میشه دیگه؟ میترسم اخه موهامو خیلی میدوستم😭

آره بابا

با قرص درستش میکنن انشاالله 

اینستا داری؟

دوست عزیز وقتی من توی قسمت تبادل نظر ،نظر میدم تا وقتی مخالف قوانین سایت نباشه کسی حق اعتراض نداره!!!چون اسمش تبادله نظره! من نظرم و میگم، چه بد ،چه غلط یا خوب و درست!!!من نمیتونم نظرمو طبق استانداردای تو بیان کنم و اگر فکر میکنی کامنت من صحیح نیست به راحتی میتونی جواب ندی یا گزارش بزنی...لازم به جنگ و جدل نیست