دخترم چهار سالشه،مادرشوهرم حرف میزد این هی میپرید تو حرفش و میگفتیم ساکت بدتر میکرد با صدای بلند آواز میخوند،دیگه مادرشوهرم حرصش دراومد یدونه کوچیک پشت دستی زد تو دهنش.
من هیچ حرفی با غیر ایرانی(عرب و طرفدار عرب) ندارم👎 پس هر نطقی ک داری نگه دار برای خودت👎 در من یک تیمارستان وجود دارد یک تیمارستان با هفتاد تختخواب هفتاد تختخواب با هفتاد دیوانه و سخت ترین کار ممکن را من میکنم زمانی ک از من میپرسند خوبی؟ و من باید هفتاد تختخواب با هفتاد دیوانه را آرام کنم و بعد با متانت صادقانه ای بگویم بله امروز خیلی خوبم 🤍
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
🖤من مادرم ، هم صحبتم با عکس هایت🖤دست خودم که نیست ،دلتنگم برایت🖤اصلا حواست نیست خیلی دیر کردی🖤ای پهلوانم مادرت را پیر کردی🖤گاهی درد آنقدر بزرگ است که زبان از بیانش عاجز میشود🖤به یاد جاویدنام حمید مهدوی🖤آتش نشانی که قهرمان مردم شد🖤نامت تا ابدبه عنوان اسطوره شرافت بر بلندای وطن تابنده باد🖤بزرگی به جیب آدما نیس،به قلب آدماس،بزرگی رو از حمید یاد بگیریم🖤🥀
من هیچ حرفی با غیر ایرانی(عرب و طرفدار عرب) ندارم👎 پس هر نطقی ک داری نگه دار برای خودت👎 در من یک تیمارستان وجود دارد یک تیمارستان با هفتاد تختخواب هفتاد تختخواب با هفتاد دیوانه و سخت ترین کار ممکن را من میکنم زمانی ک از من میپرسند خوبی؟ و من باید هفتاد تختخواب با هفتاد دیوانه را آرام کنم و بعد با متانت صادقانه ای بگویم بله امروز خیلی خوبم 🤍